info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ da NKÜ Öğrencileri Trafik Kazası Geçirdi 1 Ölü 2 Yaralı

Tekirdağ da NKÜ Öğrencileri Trafik Kazası Geçirdi 1 Ölü 2 Yaralı

Tekirdağ Merkez Köseilyas köyü içinde iddialara göre aşırı sürat sebebiyle virajda direksiyon hâkimiyetini kaybeden NKÜ üniversitesi  Çorlu Mühendislik Fakültesi öğrencisi  Hüseyin Ekiz’in kullandığı araç ta bulunan iki arkadaşıyla birlikte kaza yaptı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre bu akşam saat 21:00 civarında Köseilyas köyü içine girerken yolun solunda yer alan ağaca çarpan 09 PV 265 plakalı özel araç ağaca çarptıktan sonra çarpmanın etkisiyle yol kenarında bulunan evin bahçe duvarını yıkarak durabildi.

Araç şoförü Hüseyin Ekiz (18) iki ayağı araç içinde sıkıştı Hüseyin  Ekiz sıkıştığı yerden 112 acil servis ekibi ve Tekirdağ belediyesi itfaiye kırım ekibinin uzun uğraşları sonrası aracın ön tarafı kesilerek çıkarıldı. Araç içinde bulunan diğer yaralı öğrenciler Ufuk Çakmak (19) ve Mustafa Uzundiz (18) 112 acil ambulansın olay yerinde yaptığı ilk tedavinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Köseilyas köyünün anayolu üzerinde meydana gelen kaza sebebiyle yol 2 saat süreyle trafiğe kapandı Tekirdağ il jandarma komutanlığı merkez karakol ekibi ve merkez jandarma trafik ekibi kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralıların araçtan çıkarılmasından sonra yolun kontrollü olarak trafiğe açılmasını sağladılar. Kazanın duyulmasından sonra NKÜ idarecileri önce kaza yerine daha sonrada Tekirdağ Devlet hastanesine öğrencilerin durumları ile ilgili bilgi almak için geldiler.
 Tekirdağ Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak getirilen Üniversite öğrencisi Hüseyin Ekiz, Başında kafatası kırığı olduğu beyine saplandığı, kaburgalarının kırık olduğu ve ciğere saplandığı açıklandı.
 Tekirdağ Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yoğun bakımdan çıkamayan Hüseyin Ekiz hayatını kaybetti. 3 ay önce de babasını kaybedin merhumun cenazesi yakınları tarafından Tekirdağ Morgundan alınarak Adana ili İmamoğlu ilçesi Saygeçit köyünde toprağa verildi.
 Merhuma cenabı-ı Allahtan rahmet, NKÜ camiasına ve ailesine başsağlığı diler, kazada yaralanan Ufuk Çakmak ile Mustafa Uzundiz’e acil şifalar dileriz.

Öğrencilerin durumları ile ilgili bilgi almak için geldiler.