info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ daki Ölüm Kavşaklarına Çözüm Bekleniyor

Tekirdağ merkezde bulunan toki kavşağı,migros kavşağı, Hayrabolu kavşağı , Seymenli köyü kavşağı ile Sadık Ahmet köprüsünden Özel Yaşam Hastanesine kadar olan bölümün acilen Kara yolları 1. bölge müdürlüğü tarafından acilen projelendirilerek ele alınması insanlarımızın ölmemesi ve maddi hasarlı kazaların olmaması için daha önce yapmış olduğumuz uyarıları tekrarlıyoruz.

 

Tekirdağ merkezde bulunan toki kavşağı,migros kavşağı, Hayrabolu kavşağı , Seymenli köyü kavşağı ile Sadık Ahmet köprüsünden Özel Yaşam Hastanesine kadar olan bölümün acilen  Kara yolları 1. bölge müdürlüğü tarafından acilen projelendirilerek ele alınması insanlarımızın ölmemesi ve maddi hasarlı kazaların olmaması için daha önce yapmış olduğumuz uyarıları tekrarlıyoruz.
Hayrabolu körüsü altında çevre yolundan giriş istikametindeki yoldan gelen araçlar çıkışta sıfır noktasında gelen araçlar ile karşılaşmaktalar.Toki kavşağında onlarca kaza ile ölümlü trafik kazaları oldu. Özcanlar köfte tesisleri ile yanında bulunan benzinliğe gidecek olan vasıtalar ters istikametten giriş yapmaktadırlar. Toki evlerinde bulunan 580 konutta bulunan 1000 civarındaki araçtan yarısı İstanbul , Çorlu ve çerkezköy istikametine çıkış yapmaktadırlar bu araçların bir çoğu ters yola girerek kavşaktan İstanbul istikametine dönmektedirler. Bir kısmıda Değirmenaltı kavşağına kadar gelerek 5 K.M gidiş geliş yolu fazladan yapmaktadırlar. Hürriyet mahallesi bölge trafşk önünde bulunan kavşak biran evvel Tekirdağ Belediyesi tarafından yerinin değiştirilmesi okullar bölgesinden gelen servis rarçlarının yoğunluğu sebebiyle kavşak çok tehlikeli durum yaratmaktadır. Bazı şehirler arası otobüsler kavşak içinde yolcu indirdikten sonra okullar semtinden gelen araçlar tarafından tehlike yaratmaktadır.  Gazetemiz tarafından müteaddit defalar yazdığımız Seymenli kavşağının da çok tehlike yarattığından bir an evvel ele alınması gerekmektedir.
Tekirdağ İstanbul istikameti Hürriyet mahallesi Sadık Ahmet köprüsü altından Yaşam Hastanesi önüne kadarki zemin araçları sağ istikamete götürdüğünden zeminin bir an evvel değiştirilmesi ve kazaların artık son bulmasını vatandaşların dileklerini bizde görevimiz icabı başta Sayın Vali Zübeyir Kemelek ve klara yolları 1. bölge müdürlüğü yetkilileri ile Tekirdağ Belediyesine konuyla ilgilenmelerini bekliyoruz.