info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni Yapıldı

Tekirdağ emniyet müdürlüğü birimlerinde görev yapan 22 Rütbeli amirlerin emniyet genel müdürlüğü merkez ve yüksek değerlendirme kurulları tarafından terfi edenlere bu gün tören düzenlendi.

Tekirdağ emniyet müdürlüğü polis evi bahçesinde düzenlenen terfi törenine Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Garnizon komutanı Ömer Faruk Küçük, Vali yardımcısı Ahmet Büyükçelik , Bld. Başk. Vekl. Ali Kılıç, NKÜ rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Özel İdare gen. Sek. Mustafa Yel, İl emniyet Müd. Ali yılmaz, Lüleburgaz Cumhuriyet Baş Savcısı Hüsnü Aldemir, emekli emniyet Müd. Aziz Bilget, ile polis aileleri dernek yöneticileri ve davetliler katıldı.

Terfi töreninde il emniyet müdürü Ali Yılmaz; birlikte görev yaptığımız müdür yardımcısı arkadaşlarımız Mücahit Dürük, ve Leyla Az’a yaptıkları görevlerinden ötürü Teşekkür etti.

Diğer terfi eden Emniyet mensuplarının eşlerini bu başarıda büyük pay sahibi oldukları için kutladı. Terfi eden emniyet mensuplarına bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Vali Zübeyir Kemelek ödül töreninde terfi eden emniyet mensuplarını kutlayarak başarıların devamını diledi. Terfi edenlerin bundan sonra yeni görev yerleri düzenleneceği bu görevlerinde de bu güne kadar yaptıkları başarıların devam etmesini diledi.