info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ İlindeki Olaylar ve Trafik İcraatları 5-6 Eylül 2012

Meydana Gelen Olaylar ve Trafik İcraatları Aşağıdadır.

KOM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : KOM Şube Müdürlüğü
Olay Tarihi : 05/09/2013 günü saat 10:30 sıraları 
Olay Adı :  UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAK VE KULLANMAK
Şüpheli : M.A.D. 
Olay özeti :Hırsızlık suçundan yakalanan şüphelinin üst aramasında 2 ayrı gazete kağıdına sarılı yaklaşık 5 Gr. Kubar esrar maddesi çıkmış, evrak ikmalen gönderilecek olup, şüpheli arandığı suç ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. 
 
Birim : KOM Şube Müdürlüğü
Olay Tarihi : 05.09.2013 günü saat: 21.30 sıraları
Olay Adı :  UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAK, KULLANMAK
Şüpheli : C.Y. 
Olayın Özeti : Olay yerinde şüphe üzerine durdurulan C.Y. nin üzerinden daralı ağırlığı 1 ve 1,5 gram gelen iki fişek halinde toz esrar maddesi ile daralı ağırlığı 1 gr. Gelen bonzai isimli uyuşturucu madde çıkmış, şüpheli, ifadesi alınarak salıverilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : KOM Şube Müdürlüğü
Olay Tarihi : 05.09.2013günü saat: 19.30 sıraları 
Olay Adı :  UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAK, KULLANMAK 
Şüpheli   : B.G.-  S.K.
Olay özeti :Olay yerinde görevlilerce durdurulan şüphelilerin arkalarında bulunan kayalık alanda daralı ağırlığı 2 gr gelen Bonzai isimli uyuşturucu madde bulunmuş, şahıslar asker olduğundan Askeri İnzibata teslim edilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
ÇARŞI POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ
 
Birim : Çarşı Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 15:30
Olay Adı :  KASTEN YARALAMA - HAKARET
Müştek             : F.E. 
Şüpheli            : K.G. 
Olayın özeti     : Müşteki, olay yerinde karşılaştığı yeğeni şüphelinin neden eşinden boşanmak istediğini sorarak darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : Çarşı Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013- 20.15
Olay Adı :  TAKSİRLE ÖLDÜRME (TRAFİK KAZASI)
Maktule : Sa.S. 
Müşteki : Se.S.
Şüpheli :Y.D. 
Olay özeti :Şüphelinin, sevkindeki oto ile olay yerine geldiğinde yolun karşısına geçmek isteyen yaya maktule ye çarparak yaraladığı, şahsın kaldırıldığı Devlet Hastanesinde eks olduğu bildirilmiş, şüpheli gözaltına alınmış, tahkikat devam etmektedir.
Birim  : Çarşı Polis Merkezi Amirliği 
Olay Tarihi  : 05.09.2013 18:00
Olay Adı  :  TAKSİRLE YARALAMA (TRAFİK KAZASI)
Müşteki : R.K.
Şüpheli : M.E. 
Olay özeti : Şüphelinin, sevkindeki oto ile olay yerine geldiğinde karşıya geçmek isteyen yaya müştekiye çarparak B.T.M. ile iyileşir şekilde yaraladığı bildirilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
ÇORLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : Çorlu K.O.M Grup Amirliği
Olay Tarihi :05/09/2013 günü saat:12:45 Sıralarında 
Olay Adı : PARADA SAHTECİLİK
Müşteki : K.H.
Bilgi Sahibi :D.V. 
Şüpheli :M.A.,  
Olay özeti :Şüphelinin, olay yeri iş yerinde verdiği 100 TL paranın sahte olduğu bildirilmiş, 1 adet sahte 100 TL para ile yakalanan şüpheli ifadesi alınarak salıverilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013-  04.30
Olay Adı :  İNTİHAR (ASI SURETİYLE)
Maktül : R.S. 
Olay özeti : R.S. nin  ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını  belirtir not bırakarak kendisini evin içinde iple asarak intihar ettiği, ilk muayene ve inceleme sonucu ölüm sebebinin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirilmiş, tahkikat devam etmektedir.
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013-  03.30
Olay Adı :  KASTEN YARALAMA
Müşteki : A.A
Şüpheli (Firar) : Y.Y.-  F…ve Kardeşi K. 
Olay özeti : Müşteki, İstanbul’ da yaşadığını, üvey kızının sözlüsü F… nin ailesinin, üvey kızını ve kendi eşini Çorlu’ya getirdiklerini, telefon ile arayarak neden eşini götürdüklerini sorduğunda F.  nin o benim kaynanam dediğini, almaya geleceğini söylediğinde hakaret ettiğini, aracı ile olay yerine geldiğinde F , F. nin kardeşi K. ve enişteleri Y.Y. tarafından B.T.M. ile iyileşir şekilde darp edildiğini belirterek şikayetçi olmuş, şüphelilerin aranmasına başlanmıştır. 
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013 18:00
Olay Adı : KASTEN YARALAMA
Müşteki : Y.Ş.
Tanık : A.K.
Şüpheli (Firar) : V.Y.
Olay özeti : Müşteki, eski ev sahibi A.K. nin arayarak V.Y. nin kapıya dayandığını belirtip yardım istemesi üzerine A.K. nin evine gittiğinde şüpheli tarafından karnından falçata ile B.T.M. ile iyileşir şekilde yaralandığı bildirilmiş, şüphelinin aranmasına başlanmıştır. 
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013 18:00
Olay Adı : TEHDİT, HAKARET
Müşteki : İ.G.
Şüpheli-Müşteki:M.G.
Olay özeti :Müşteki, oğlu şüphelinin tehdit ve hakaret ettiğini belirterek şikayetçi olmuş, M.G. çöplerle uğraşmaması konusunda uyardığını, tehdit ve hakaret etmediğini beyan etmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 02.09.2013 21:30
Olay Adı : EVDEN HIRSIZLIK
Müşteki : Ö.D.Y.
Şüpheli (Firar) : S.Y.-  A.K.
Olay özeti : Müşteki, kendisine ait olup kayınvalidesinin sakladığı 3 adet küçük altının yerinde 2 adet sahte altın olduğunu bu olaydan sonra birlikte kaldıkları akrabaları şüphelilerin evden ayrıldığını, altınları bu şahısların çalmış olabileceğini belirterek şikayetçi olmuş, şüphelilerin aranmasına başlanmıştır. 
 
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013 12.00
Olay Adı : İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK
Müşteki :H.T. 
Şüpheli (Firar) : S.P. ve yanında bulunan bayan şahıs 
Olay özeti : Müşteki, şüpheli S.P. nin kendisine sattığı cep telefonunu tamir ederek satış için vitrine koyduğunu, olay günü S.P. nin yanında bir bayanla gelerek telefonu satın almak istediklerini belirttiğini, bayanın telefonu alarak bağırarak dışarı çıktığını geri dönmediklerini belirterek şikayetçi olmuş, şüphelilerin aranmasına başlanmıştır. 
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 14.40
Olay Adı : KASTEN YARALAMA
Müşteki :M.T.  
Şüpheli (Firar) : 59…..Plakalı araç sürücüsü 
Olay özeti : Müştekinin bir sokaktan çıkan plakasını verdiği araç sürücüsüne buradan dönemeyeceğini söyleyerek yoluna devam ettiğini, aracın kendisini takip ederek olay yerinde önünü kesip, araç sürücüsünün aracına ve kendisine tekme atarak B.T.M. ile iyileşir şekilde darp ettiğini belirtmiş, tahkikata başlanmıştır. 
 
Birim           : Asayiş Büro Amirliği
Olay Tarihi      : 05.09.2013
Olay Adı           : KASTEN YARALAMA  .
Müşteki : N.K. 
Şüpheli : C.Y. 
Olay Özeti : Şüphelinin, eşi B.Y. ile aynı yerde çalışan müştekinin, eşi ile ilişkisi olduğunu öğrenerek olay yerine çağırdığı, müştekinin hakaret etmesi üzerine müştekiyi, yüzünden ve boynundan hayati tehlike arz etmez şekilde bıçakla yaraladığı bildirilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim   : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi   : 05/09/2013 günü saat 16.25
Olay Adı   : TAKSİRLE YARALAMA (TRAFİK KAZASI)
Müşteki-Şüpheli: M.E.U..  
Olay Özeti :M.E.U. nun sevkindeki oto ile olay yerine geldiğinde virajı alamayarak aracın takla atıp, ağaca çarpması sonucu hayati tehlike arz etmez şekilde yaralandığı bildirilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim             : Asayiş Büro Amirliği
Olay Tarihi        : 06.09.2013
Olay Adı          : KÖTÜ MUAMELE, HAKARET  6284 S.K.M.
Müşteki : F.D.-  B.D., 
Şüpheli (Firar)  : O.D. 
Olay Özeti : Müşteki F.D. 27 yıllık eşi şüphelinin sürekli kendisine ve çocuklarına kötü davrandığını, başka kadınlarla aldattığını, evin huzurunu bozduğunu çoğu zaman darp ettiğini, olay günü kendisini başka kadınlarla aldatması nedeniyle aralarında çıkan tartışmada hakaret ederek evden kovduğunu oğlunun araya girmesi nedeniyle dövemediğini belirterek şikayetçi olmuş, B.D. aynı doğrultuda beyanda bulunmuş, şüphelinin aranmasına başlanmıştır. 
 
 
Birim   : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi   : 05/09/2013 günü saat 23:30
Olay Adı              : TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Şüpheli     : B.P.
Olay Özeti   :Olay yerinde trafik görevlilerince durdurulan oto sürücüsü şüphelinin 109 promil alkollü olduğu bildirilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir.
 
 
Birim :Yeşiltepe Sağlık Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 21:00 
Olay Adı : KASTEN YARALAMA, HAKARET   
Müşteki   :İ.A.
Şüpheli  (F.F)   : S.Ç.
Olay Özeti : Müştekinin, olay yerinde beklediği sırada daha önceden aralarında husumet bulunan dayısının oğlu şüphelinin gelerek hakaret edip, hayati tehlike arz etmez şekilde darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin aranmasına başlanmıştır. 
 
 
 
ÇERKEZKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : Gazi Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013- 16.20
Olay Adı :  GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI
Müşteki : H.C.M.-  Y.A.Q.-  B.M.H.-  H.H.M.
Şüpheli : E.S.
Olay özeti : Şüpheli E.S. nin getirdiği tır aracının arkasındaki mühürlü dorse olay yeri fabrikada açıldığında arkasından Suriye uyruklu olduğunu belirten 4 şahıs çıktığı, E.S., olaydan haberi olmadığını İstanbul Sultanbeyli den dorseyi mühürlü olarak aldığını belirtmiş, E.S. gözaltına alınmış, yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı işlemleri için Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, tahkikat devam etmektedir.
 
Birim : Gazi Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013- 21.30
Olay Adı :  KASTEN YARALAMA, MALA ZARAR VERME (AİLE İÇİ)
Müşteki : M.K.
Şüpheli : M.D.
Olay özeti : Müşteki, aralarında husumet bulunan oğlu ve alt kat komşusu olan şüphelinin kapıya tekme atarak açtığını aralarında çıkan tartışma sonrası şüphelinin mutfak camına su ısıtıcısını atarak kırması sonucu kırılan camlardan yaralandığını belirterek şikayetçi olmuş, Dr. Rap. herhangi bir bulguya rastlanılmamış, şüpheli, bir anlık sinirle cama su ısıtıcısını fırlattığını belirtmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : Kapaklı Polis Merkezi  Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 18.00
Olay Adı : KASTEN YARALAMA- TEHDİT-HAKARET 6284 S.K.M.
Müşteki :E.S.
Şüpheli          : T.S., 
Olay özeti :Müştekinin, eşi şüpheli ile aralarında çıkan tartışmada birbirlerini darp ettikleri, müştekinin darp-cebir izinin bulunmadığı hamile olması nedeniyle kadın doğum uzmanına görünmesi gerektiği, şüphelinin B.T.M. ile iyileşeceği belirtilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : Kapaklı Polis Merkezi  Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 21.00
Olay Adı : TEHDİT-HAKARET
Müşteki :N.E.
Şüpheli (Firar) : N.Ö. 
Olay özeti : Müşteki, ayrıldığı eşine geri dönmesi konusunda babası şüphelinin tehdit ve hakaret ettiğini belirterek şikayetçi olmuş, şüphelinin aranmasına başlanmıştır. 
 
  
MALKARA  İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : Yiğit Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013 saat: 14.30
Olay Adı            : KASTEN YARALAMA,HAKARET,TEHDİT ,6284 S.K.M.
Müşteki/Şüpheli : L.K.-  S.K.
Olayın Özeti: Karı koca arasında çıkan tartışmada birbirlerine tehdit ve hakaret ederek darp ettikleri, L.K. nın B.T.M. ile iyileşeceği, S.K. nın darp-cebir izi bulunmadığı bildirilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
 
MURATLI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 saat: 21.45  
Olay Adı : YANGIN
Müşteki-Şüpheli:H.M. 
Olay Özeti : H.M., oto garajında konserve yaptıklarını işleri bitince ateşi söndürdüklerini, bacada tutuşan kurumlardan garajda bulunan kağıtların alev aldığını, zararın olmadığını belirtmiş, evrak ikmalen gönderilecektir.  
 
SARAY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : Yenimahalle Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013-  16.00
Olay Adı :  AÇIKTAN HIRSIZLIK
Müşteki : N.U.
Şüpheli : E.Ö.-  K.B.-  M.Ö.
Şüpheli (Firar) : V.B.. 
Olay özeti : Müşteki, 2011-2012 yıllarında satın aldığı ve şüpheli V.B. ye ait olup, bir tarım aletleri firmasına kiraya verilen boş arsaya bıraktığı 3 adet çeşitli ebat ve ağırlıkta yaklaşık 4 ton gelen tahmini değeri 4000 TL olan doğal gaz borusunun K.B. tarafından E.Ö. nün kullandığı kepçe vasıtasıyla kamyona yüklenerek şüpheli M.Ö. ye satılmış olduğunu belirterek şikayetçi olmuş, M.Ö. belirtilen malzemeleri 500 TL karşılığında satın aldığını beyan etmiş, şüpheli V.B. İstanbul İlinde olduğundan ifadesi alınamamış, evrak tamamlandığında ikmalen gönderilecektir. 
 
 
ŞARKÖY İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 
Birim : Çarşı Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 04.09.2013 21:00
Olay Adı :KASTEN YARALAMA
Müşteki-Şüpheli: Y.Ç.-  V.A.-  O.A.-  R.Ş.
Müşteki :Ü.A.-  P.A.-  D.G.
Şüpheli : R.H.
Olay özeti : R.Ş. nin balta ile müşteki-şüpheliler ve müştekilere saldırıp V.A. yı kolundan B.T.M. ile iyileşir şekilde baltayla yaraladığı Y.Ç. nin üzerine araç sürdüğü bu şahsı R.H. nin azmettirdiği bildirilmiş, R.Ş. ve R.H. suçlamaları kabul etmemiş, evrak ikmalen gönderilecektir. 
 
Birim : Çarşı Polis Merkezi Amirliği
Olay Tarihi : 05.09.2013 22:00
Olay Adı : KASTEN YARALAMA, TEHDİT,HAKARET
Müşteki : A.U.
Müşteki-şüpheli:Z.D.
Şüpheli-müşteki: G.A.
Olay özeti : G.A. nın ayrıldığı eşi A.U. yu Z.D. ile birlikte görerek tehdit ve hakaret ettiği Z.D. yi hayati tehlike arz etmez şekilde darp ettiği, Z.D. nin de G.A. ya hakaret ettiği bildirilmiş, evrak ikmalen gönderilecektir.   
 
 
TRAFİK İCRAATLARI
 
Kaynak : Murat Ürtekin