info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Malkara Yolunda Trafik Kazası (Son Dakika)

Tekirdağ Malkara yolu 5. Km de aşırı kar yağışı ve buzlanma sebebiyle buzlanan yolda kayan Cihan Akaya yönetimindeki 34 LVR 53 plakalı özel araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak ters döndü.

Tekirdağ Malkara yolu 5. Km de aşırı kar yağışı ve buzlanma sebebiyle buzlanan yolda kayan Cihan Akaya yönetimindeki 34 LVR 53 plakalı özel araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak ters döndü. Tekirdağ Malkara yolu bölge trafik ekipleri kaza sonrası kısa sürede olay yerine gelerek yaralılara müdahale ederek 112 ambulans ile Tekirdağ 2. Kısım Devlet hastanesine kaldırıldılar.  Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken. Kazada araçta bulunan bayanın hamile olduğu fakat emniyet kemeri bağlı olduğundan herhangi bir hayati tehlikelerinin olmadığı açıklandı.

HABERİN VİDEOSU:

Gazetemiz Yeni Haber adına Malkara yolunun aşırı buzlanması sebebiyle yolda meydana gelen kazaları anında okuyucularına ulaştırmak için zor şartlar içinde çalışan ve TRT ekibiyle birlikte Tekirdağ – İpsala arası canlı yayın aracının da bulunduğu çalışmalarda çok sayıda kazanın haber ve resimleri önümüzdeki zaman içinde ayrı ayrı okuyucularımıza ulaştıracağız.

TÜVTÜRK MUAYENE ARACI ŞARAMPOLE YATTI

Tekirdağ Malkara istikameti 8. KM de araç muayenesi için Malkara giden TÜVTÜRK’e ait araç buzlanmadan dolayı kayarak yolun dışına çıktı. Araçta bulunan personelde herhangi bir yaralanma söz konusu olmadığı kazada, araç girdiği yerden çıkamayınca olay yerine çekici çağırıldı. Gelen çekici marifetiyle TÜVÜTK ‘e ait araç bulunduğu yerden çıkarıldı.