info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut 29 ekim cumhuriyet bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“ Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89.yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız.

Yüce meclisimiz bundan 89 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır.

Cumhuriyetin ilanı şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyetin ilanıyla egemenliğin hiçbir şahsa, sınıfa, zümreye değil, kayıtsız şartsız Türk Milleti’ne ait olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Bugün bizlere düşen görev çağdaşlaşma yolunda atılan adımları daha da artırarak ve milletimizin refah seviyesini yükselterek, milletimizi dünya ülkeleri içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. Hükümetimiz bu yolda emin ve kararlı adımlar atmaktadır. Ülkemiz her geçen gün güven ve istikrar içerisinde kalkınmakta ve büyümektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”