info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ SBS de 9 Türkiye Birincisi Çıkardı

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürülüğüne bağlı okullarda 2010-2011 eğitim yılındaki başarılara bir yenisi de SBS Sınavlarında 500 tam puan ile 9 öğrenci Türkiye birinciliği elde ettiler.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç'den alınan bilgiye göre "Tekirdağ Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulundan Aslı Kerem, Malkara Hüseyin Köse İlköğretim Okulundan Beyzanur Taşkınoğlu, Çorlu Cezzar Mustafa Ersin İOÖ Necip Şen, Çorlu Uncular Süleyman Peker İÖO'dan Merve Hafızoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi İÖO'dan Göknil Çavuş, Çorlu Özel Benek İÖO'dan Yaren Sezgin, Çorlu Özel Trakya İÖO'dan Cansel Tuncer, Çorlu Özel Trakya İÖO'dan Yankı Bambal, Marmara Ereğlisi Süleyman Turgut Kırali İÖO'dan Mehmet Avcu tam puanla kazandılar." dedi. Bu başarılarımız önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten Milli Eğitim Müdürü Genç, Üniversite giriş sınavlarındaki başarılarımızla geçmiş yıllara oranla daha da yükseldi.

 
Türkiye Birincisi olan Aslı Kerem gazetemize yapmış olduğu özel açıklamada; "Başarımda emeği olan tüm öğretmenlerime, okul idarecilerime, arkadaşlarıma, anne ve babama çok teşekkür ediyorum. Başarılı olmanın en güzel yanı emeği olan insanların yüzünün gülmesidir. Sevdiklerimizin yüzünün gülmesi bizi daha mutlu ediyor. Öğretmenlerimizin bize öğretme hevesi olması ve okul idarecilerimizin bu konudaki hevesli davranışları bize yansıdı. Herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber