info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.9586
Dolar Satış
:
33.0180
Euro Alış
:
35.7732
Euro Satış
:
35.8377
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Tasiad dan Açıklama!

Tekirdağ tasiad dan yazılı açıklama yapıldı

Tekirdağ tasiad dan yapılan yazılı açıklamada;Dünya genelinde 13 bin işadamını bünyesinde barındıran üyesi olduğumuz Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu TUSKON önderliğinde "Türkiye ? Dünya Dış Ticaret Köprüsü" programını organize ettiğimizi duyurmak istiyoruz. TASİAD ve TUSKON olarak bizlerin hedefi firmalarımızın yurtdışında yeni pazarları tanımasını sağlamak, yeni müşteriler bulmalarını sağlamak. Başta KOBİ ler olmak üzere, daha önce ihracat yapmamış firmaları ihracat yapar hale getirmek, Geleneksel pazarımız olan Avrupa ya alternatif Avrasya, Ortadoğu, Asya-Pasifik, Afrika, Latin ve Kuzey Amerika ya yapılan ihracatımızı artırmaktır.

TASİAD olarak biz, globalleşen dünyada ticaretin hem iç piyasada hem de dış piyasada olmasından yanayız. Bu yüzden Tekirdağ lı işadamlarımızı 3 - 5 Haziran 2009 tarihinde İstanbul CNR da düzenlenecek olan TUSKON - DÜNYA TİCARET KÖPRÜSÜ -2009 programına davet ediyoruz. Gerçekleştirilecek programa Afrika başta olmak tüm dünya genelinden 2000 in üzerinde işadamı katılacaktır. Katılımcı ve ikili iş görüşmesi sayısı açısından Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2009 programı dünyanın en büyük iş zirvesi olacaktır. Uluslar arası katılımcı firmalar ile Türkiye den katılan firmalar arasında toplam 120.000 ikili iş görüşmesi gerçekleştirilecektir. Programda hedeflenen ticaret hacmi 7 milyar $ dır.

Bu anlamda, ortak potansiyelleri değerlendirerek yeni iş fırsatlarının oluşturulmasını sağlayacak programımıza yalnızca TASİAD üyeleri katılacaktı, ancak yönetim kurulumuzun aldığı karar neticesinde ihracatını arttırmayı ve iş yapmayı hedefleyen tüm Tekirdağ lı işadamlarımıza programa katılım ve stant açıp ürünlerini sergileme noktasında yardımcı olabileceğimizi duyurmak istiyoruz. Programa katılım ücretli ve kontenjanlıdır. Direk olarak TUSKON a yapılacak başvurular TASİAD tarafından onay verilmeden kabul edilmeyecektir. Katılmak isteyenlerin 10 Nisan 2009 mesai bitimi saat:17.00 a kadar derneğimiz TASİAD ( Tel:0282 264 21 62 veya Fax: 0282 264 23 62 veya tasiad@tasiad.org) ile irtibata geçebileceklerini belirtmek isterim.Denildi..