info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ TSO 4 Yıllık Stratejisini Belirliyor

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı 2013 Teknik Destek Programına sunularak destek hakkı kazanan “Tekirdağ TSO Stratejik Plan Hazırlık Çalışması Projesi’ Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ve personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimler ile başladı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı 2013 Teknik Destek Programına sunularak destek hakkı kazanan  “Tekirdağ TSO Stratejik Plan Hazırlık Çalışması Projesi’ Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ve personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimler ile başladı.
 
9-10 Ekim 2013 tarihlerinde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna 12 Ekim tarihinde ise personeline yönelik düzenlenen tam günlük “ Stratejik Plan Hazırlama Eğitimleri” Trakya ABİGEM uzmanı ve aynı zamanda TOBB Oda ve Borsa Akreditasyon sisteminin kurucusu Dr. Yüksel Vardar tarafından verildi.
 
1925 yılından bu yana hizmet veren Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası beş binin üzerinde üyesi ile Tekirdağ’ın gelişimine paralel olarak büyümekte ve vizyonunu genişletmektedir.
 
Küreselleşmenin beraberinde getirdiği baş döndürücü teknolojik devrim ve değişim sadece özel sektörün değil, kamunun ve sivil toplum kuruluşlarının rollerini arttırarak, iş yapma yöntem ve biçimlerini de değiştirmiştir. Özel sektörün temsilcisi olan Ticaret ve Sanayi Odalarının da rekabetçi bir dünyada üyelerinin beklentilerinin ötesinde hizmet sunma anlayışına sahip olması, üyelerinin rekabet güçlerini arttırması, bölgelerinde girişim ve girişimcilik ikliminin geliştirilmesi yönünde roller üstlenmesini gerektirmiştir.
 
Bölge ekonomisine yön veren bir kurum olma misyonu ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak için üzerine düşen önemli görevlerin bilicindedir. Dünyadaki bu değişim ve dönüşüm sürecine ayak uydurabilmek için, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası kendine yeni vizyon belirlemek ve bu vizyon çerçevesinde kapasitesini geliştirmek için harekete geçmiştir. Bu kapsamda gerçekleştirilen“Tekirdağ TSO Stratejik Plan Hazırlık Çalışması Projesi’ Trakya Kalkınma Ajansı 2013 Teknik Destek Programına sunulmuş ve destek hakkı kazanmıştır.
 
TTSO, üyelerine sunduğunu hizmetin kalitesinin iyileştirilmesi hedefi ile geçtiğimiz dönemde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini bünyesine katarak oda hizmetlerini belirli bir standarda taşımış bulunmaktadır. Proje ile çalışmalarına başlanılan “Stratejik Planlama” ile odanın üyelerine ve paydaşları ile beraber belirlenmiş olan vizyona taşıyacak yol haritası belirlenmiş olacaktır.
 
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası bu çalışmaların yanı sıra gerçekleştireceği başvuru ile 2014 yılı içerisinde; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından “Türk Oda sisteminin kalitesinin iyileştirilmesi” amacıyla Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları (Eurochambers) işbirliğinde geliştirilen Oda-Borsa Akreditasyon Sistemi’ne dâhil olmayı hedeflemektedir.