info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanı Hakkı Açıkgöz`den Açıklama

Bu Vatan İçin Ölmeye ve Öldürmeye Hazırız

Tekirdağ Ülkü Ocakları ve Tekirdağ MHP il başkanlığı, teröre karşı omuz omuza sloganıyla Tekira alışveriş merkezi önünden Tuğlalı parka kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi. MHP il başkanı Koray Önsel’in tüm partilere ve Tekirdağ halkına çağrı yaparak birlik mesajı verdiği yürüyüşe, MHP ve Ülkü Ocakları haricinde pek katılım olmazken, Vatan Partisinden üst düzey yöneticilerden katılanların olduğu gözlendi.

Türk devletlerinin bayraklarını taşıyanların oluşturduğu kortej, renkli görüntüler oluşturdu. Tuğlalı parkta bir konuşma yapan Tekirdağ Ülkü Ocakları il başkanı Hakkı Açıkgöz; Birileri onları unutsa da, Ülkücü Türk gençliği onları hiçbir zaman ayırmadı, ötekileştirilmedi. Bizim için İstanbul ne ise, Musul odur. Kayseri ne ise, Halep odur. Halep yanarken bizim rahat uyuduğumuz düşünülmesin. Musul ağlarken, bizim gülmemiz beklenmesin.

Yüce devletimizin ivedilikle önce Kandil’e ardından Musul’a, Kerkük’e Halep’e nazlı Hilalimizi asması gerekmektedir. Devletimizin acilen bombalı saldırıların ardındaki iç ve dış mihraklarla etkin ve acımasız şekilde mücadele etmesi gerekmektedir. Tekirdağ Ülkü Ocakları olarak, bu millet sayesinde insanca yaşama şansı bulup, bu milletin evlatlarını vuran katilleri, bu katilleri alkışlayan sözde aydınları, Anadolu’nun dört bir yanına her gün tabutlar giderken, hiçbir şey olmamış gibi gündelik yaşantısına devam eden şuursuzları, teröriste terörist diyemeyen medya patronlarını, batılı liderleri, siyasileri ve tüm destekçilerini lanetliyoruz. Bilinmelidir ki, Ülkü Ocakları var olduğu günden beri bu devletin varlığının teminatıdır ve öyle olmaya devam edecektir.

Şundan herkes emin olsun ki, Ülkücü Türk gençliği olarak, vatan için her zaman ölmeye ve öldürmeye hazır olarak beklemekteyiz” Dedi. MHP İL BAŞKAN KORAY ÖNSEL; “BU ÜLKENİN SINIRLARI KALEMLE DEĞİL KANLA ÇİZİLMİŞTİR” Ardından söz alan Tekirdağ MHP il başkanı Koray Önsel; “Son günlerde ülkemiz felaket üstüne felaket yaşamaktadır. Milletimiz, kanla ve korkunç terör saldırılarıyla karşı karşıyadır. Sabır taşı çatlamış ve tahammülümüz kalmamıştır. Kanlı eller, Vatan ve millet sevgisinin yoğun yaşandığı yerleri seçerek, ülkemizde kargaşa ortamı yaratmaya çalışmaktadırlar. Terör saldırılarında Kayseri’nin seçilmesi manidardır. Kayseri 1. Komando tugayının terörle mücadeledeki başarıları bilinmektedir.

Dün Asala terör örgütlerinin başı nasıl ezildiyse, bugünkü hain saldırıları örgütleyenlerin başı aynı şekilde ezilecektir. Emperyalist güçler unutmasınlar ki, bu millet sınırlarını kalemle değil, kanla çizmiştir. Türk milleti, Doğudan Batıya, Güneyden Kuzeye tek vücut olmalıdır.

BİN YILLIK KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYA ÇALIŞANLAR, BİZLERİ KÜRT, TÜRK, ÇERKEZ, LAZ, SÜNNİ, ALEVİ DİYEREK SINIFLARA AYIRMAYA ÇALIŞANLARA, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE TEK YUMRUK OLARAK EN GÜZEL CEVABI VERECEĞİZ. Milli birlikle hareket eden bir Türkiye’yi hiçbir güç diz çöktüremeyecektir.

BUGÜN BURADA SİYASİ PARTİ ROZETLERİMİZİ BİR KENARA BIRAKARAK MHP, AKP, CHP, BBP DEMEDEN toplanan tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çanakkale’de 60 kilometre boğazı geçirtmemek için 250 bin şehit veren bu millet, binüçyüz metrelik Irak ve Suriye sınırını size geçirtir mi? Selam olsun büyük Türk milletine, NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE” Dedi. Yürüyüş ve teröre lanet konuşma programı, şehitler için okutulan mevlitle son buldu.

Kaynak : Murat Ürtekin