info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valiliği Bağımlılıkla Mücadelede Hız Kesmiyor

Tekirdağ Valiliği Bağımlılıkla Mücadelede Hız Kesmiyor

"Bağımlılık ile Mücadele Yüksek Kurulu" (BMYK) kurulmasına dair 2017/23 sayılı Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda oluşturulan Tekirdağ Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu 2018/3. Toplantısı Vali Mehmet CEYLAN Başkanlığında 23.05.2018 tarihinde Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Cengiz BECERİR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Haci Bayram ZENGİN, Kamu Kurumları Yöneticileri, STK temsilcileri, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlilerinin katılımları ile Tekirdağ Polisevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Vali Mehmet CEYLAN'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığının Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Sekretaryası organizasyonunda önceki toplantılarda alınan kararlara yönelik bu toplantıya kadar yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan YILMAZ bağımlılık alanındaki kurumsal faaliyetlerini, yaşadıkları sorunları ve yapacaklarını içeren sunumunu yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki GÜRCÜN'de Bağımlılıkla Mücadelede İlimizde yapmış olduğu faaliyetleri ve önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları hakkında sunum yaparak Kurul Üyelerine bilgi verdi. Toplantıda, bağımlılıkla mücadelede tüm kurum ve kuruluşların, STK’ların ve üniversitenin eşgüdüm içerisinde, işbirliği halinde olması gerektiği vurgulandı. Murat ÜRTEKİN

Kaynak : Murat Ürtekin