info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valiliği’nden Konya ve Anıtkabir Ziyareti

Tekirdağ Valiliği, Konya ve Anıtkabir’e gezi düzenlendi. İlk olarak Konya ilinin tarihi yerlerinin gezilmesiyle başlayan gezi, Anıtkabir’in ziyaret edilmesi ile son buldu.

Geziye, Şehit Aileleri ve Zübeyde Hanım ile Çorlu Huzurevinde kalan yaşlılar katıldı.Tekirdağ Valiliği tarafından Konya ve Anıtkabir’e gezi düzenlendiği açıklandı.
 
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya himayesinde, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal  Politikalar İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Şehit Aileleri ve Zübeyde Hanım ile Çorlu Huzurevinde kalan yaşlılarımıza 14-17 Aralık tarihleri arasında 3 gün süreli Konya ve Ankara İli  gezisi düzenlendiği ifade edildi.
 
İlk olarak Konya ilinin tarihi yerlerinin gezilmesiyle başlayan gezide Şehit aileleri ve Huzurevi sakinlerinin sırasıyla, Hazreti Mevlana’nın Türbesi, Hazreti Mevlana’nın 740. Vuslat Yıldönümü Uluslar arası Anma Etkinlikleri ve son olarak ta gezi dönüşünde Anıtkabir’i ziyaret ettikleri bildirildi.
 
Öte yandan Tekirdağ Valiliği tarafından gezi sonrası yapılan açıklamada; “Gezinin gerçekleşmesinde katkıları olan,  Konya Valiliğine, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, ulaşım hizmetini sağlayan İstanbul Seyahat’e teşekkür ederiz” denildi.