info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2073
Dolar Satış
:
32.2653
Euro Alış
:
34.6708
Euro Satış
:
34.7333
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Valisi Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tekirdağ Valisi Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

7. Köy Ziyareti Gündüzlü’ye
 
Vali Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve ilgili kurum müdürleri ile merkeze bağlı Gündüzlü köyünü ziyaret etti. Köye gelişinde Tekirdağ’ın tek kadın muhtarı Aynur Aktuna ve köylüler tarafından karşılanan Vali Yerlikaya, burada köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.
 
68. Köy Ziyareti Kayı Köyüne
 
Muhtar Hasan Keskin ve köylüler tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, bir süre Kayı köyü sakinleri ile sohbet edip sorunları dinledikten sonra, köyde bulunan Yabancı Şube Müdürlüğüne bağlı Geri Gönderme Merkezini de ziyaret etti.
 
 
 
Vali Ali Yerlikaya 69. Köy Ziyaretini Kılavuzlu Köyüne Gerçekleştirdi
 
Kılavuzlu köyünü ziyaret eden Vali Ali Yerlikaya, aynı zamanda Tekirdağ Muhtarlar Derneği Başkanı olan köy muhtarı Hasan Engin ve köylüler ile bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
 
70. Köy Ziyareti Gazioğlu Köyüne
 
Gazioğlu’nda muhtar Mehmet Korkmaz ve köylüler ile sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, köylülerin sorunlarını dinledi.Beraberindeki kurum müdürlerinin de alanları ile ilgili konularda köylülere bilgiler verdiği ziyarette, Vali Yerlikaya köy halkına; Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın dileğinde  bulundu