info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Yat Limanı nda Denizden Erkek Cesedi Çıktı

Tekirdağ da sahilde bulunan yat limanında, bu sabah bir tekne sahibinin 155 polis imdat numarasına yaptığı ihbar üzerine, olay yerine gelen polis bir erkek cesedi buldu.

Edinilen bilgiye göre, teknesi ile limana yanaşan bir balıkçı, denizin dibinde cesede benzer bir cisim gördü. Balıkçının polisi araması üzerine olay yerine gelen sahil güvenliğe bağlı dalgıçlar, dibe dalarak cesedi su yüzüne çıkardılar. Suda kaskatı olmuş erkek cesedinin üzerinden çıkan kimliğin Oktay Bilmeç (53)'e ait olduğu öğrenildi.

İddiaya göre, Oktay Bilmeç bekardı, limanda bulunan "Basri Baba" adlı balıkçı teknesinde çalışıyordu, balık sezonu bittiği için de limanda demirli olan teknede kalıyordu, bu sabah nedeni belirlenemeyen bir sebeple ceset denizde bulundu. Oktay Bilmeç'in olay yerine gelen yakınları şaşkınlık içindeydiler.

Olaya el koyan Cumhuriyet Savcılığı, şüpheli ölüm olarak gördüğü olayda, soruşturmayı genişleterek sürdürüyor. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Oktay Bilmeç'in cesedi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.