info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Pilav Günü Gerçekleştirildi

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tekirdağ Yetiştirme Yurdu Geleneksel Pilav Günü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Tekirdağ Erkek yetiştirme yurdunda yetişen yıllarca beraber aynı ortamı paylaşan eski dost ve arkadaşlar, düzenlenen pilav günü etkinliğinde hasret giderdi. Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama, yaptığı açıklamada anıların ve yaşanmış dostlukların hasretini bu etkinlikle bir nebze olsun en aza indirdiklerini belirterek, "Geçen yıl itibari ile erkek yetiştirme yurdumuzdan mezun olan büyüklerimizi bir araya getirme düşüncesi oluştu bizde. Bu anlamda değişik mesleklerde değişik çalışan büyüklerimizle bir araya geldik. Bu sene ikincisini düzenlediğimiz pilav gününde amacımız buradan mezun olup çeşitli mesleklerde çalışan büyüklerimizin, çocuklarımıza anlatıp onların gelecek adına iyi bir hayat kurmalarını sağlamaktır." dedi.
 
Etkinliğe, Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kılıç ve 1952 den bugüne Tekirdağ yetiştirme yurdundan mezun olanlar katıldı.