info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.2472
Dolar Satış
:
32.3053
Euro Alış
:
34.6335
Euro Satış
:
34.6959
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Tekirdağ’da yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Meteorolojiden yapılan açıklamada bu akşamdan itibaren karla karışık yağmur, yarın sabah saatlerinden itibaren ise kar yağışı beklendiği belirtildi.
Çarşamba günü etkisini artıracak ve perşembe günü öğle saatlerine kadar aralıklarla ve zaman zaman kuvvetli kar sağanağı şeklinde devam edecek yağışla, ilçelerde değişiklik göstermek üzere, yerde 10-25 santimetre arasında kar örtüsünün oluşması bekleniyor.
 
Çarşamba günü kar yağışının etkisini arttıracağı ve perşembe günü öğle saatlerine kadar aralıklarla ve zaman zaman kuvvetli kar sağanağı şeklinde devam edeceği bekleniyor. Bu süre zarfında kar yağışlarının, ilçe bazında değişiklikler göstermek üzere yerde 10-25 cm arasında kar örtüsü oluşturacağı tahmin ediliyor" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada ayrıca zaman zaman fırtına şeklinde eseceği kaydedilen kuvvetli ve kuzeyli rüzgarlarla birlikte meydana gelebilecek yoğun kar yağışının neden olabileceği kara, hava, deniz ulaşımında aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğine dikkat çekildi.