info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, Roman vatandaşların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi’nde özel harekat timlerinin de desteğiyle 350 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonu yapıldı.

30 eve eşzamanlı yapılan operasyonda 500 gram esrar maddesi, 300 gram bonzai ve 10 yaşındaki M.E.’nin okul çantasından 100 gram satışa hazır bonzai ile esrar maddesi ele geçirilirken, 16 kişi gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre, Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde ihbar alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti. 5 ay boyunca mahalledeki satıcıları takip altına alan polis ekipleri “Akasya” kod adlı operasyon için aralarında özel harekat timlerinin de bulunduğu 350 polisle baskın düzenledi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt’ün mahalleye gelerek bizzat yönettiği operasyon sırasında ekipler, mahallenin giriş ve çıkışlarını tutarken, belirlenen evlerin kapı zilleri çalındı. Açılmayan kapılar ise koçbaşı ile kırıldı. 30 evde yapılan eşzamanlı aramalarda toplam 500 gram esrar maddesi ve 300 gram bonzai ele geçirildi. Operasyonda yakalanan F.Ş., F.O., C.Ç., U.A., F.S., S.D., R.D., C.P., F.H., N.P., F.S., G.E., M.A., U.Ç. ve Ö.B., sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere gözaltına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.