info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`da Tokat Rüzgarı

Tekirdağ`ın Çorlu ilçesi, Ulaş Çamlığı piknik alanında bu yıl 7.si gerçekleştirilen geleneksel piknik şölenine adeta bürokrat ve başkan akını gerçekleşti.

Sadece Tekirdağ değil, İstanbul, İzmir, Bilecik, İzmit ve bir çok ilden Tokatlı akın ederken,Tokat'ın üç otobüs firması,Tokattan yüzlerce kişiyi Tekirdağ'a getirdi.

Tekirdağ,Tokat / Sulusaraylılar Derneği Başkanı Ahmet Senekçi, " Birçoğumuz buraya geldiğimizde birer işçiydik. Azmettik, mücadele ettik, iş insanı olduk ve Tekirdağ'a katma değer kattık ve istihdam sağladık. Tekirdağ'ı yurt olarak benimsemenin yanı sıra,Tokat ve Sulusaray'ın kültürünü Tekirdağ'a taşıyarak Tekirdağ ile Tokat arasında dostluk ve kültür köprüsü kurduk.

Bu kültür kaynaşmasında bizlere desteğini esirgemeyen Tekirdağ halkına, kamu kurumlarına, belediye başkanlarına ve Sesimiz olan basın mensuplarına minnettarız" Dedi.

Tekirdağ'da güçlü bir dernek olan Tojat/Sulusaray Derneği,7 geleneksel piknik şöleninde sahne alan Tokat'lı sanatçı Seyhan Güler ile Tekirdağ'da adeta Tokat rüzgarı estirdiler.

Kaynak : Murat Ürtekin