info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ`ın En Büyük İlçesinin Otogarı Acınacak Halde

Tekirdağ Büyükşehir oldu ama Büyükşehirin hizmetlerinden sadece bir kurumu faydalandı.

Büyükşehir olmasıyla birlikte gelen yatırımlardan bazı ilçeler faydalanırken, bazı ilçeler adeta köy halinde kalmaya devam ediyor. Bunun nedeninin, hizmet etmek yerine sadece koltuklarında oturmaktan ibaret olan belediye başkanlarından kaynaklandığını belirten vatandaşlar, Büyükşehir daire başkanları ve belediye başkanlarına kızıyor.

Tekirdağ’ın en büyük ilçesi olan,Türkiye’de Tekirdağ’dan çok Çorlu’nun isminin geçtiğini söyleyen vatandaşlar, “Malkara’ya mükemmel bir otogar yapılıyor.Aynı şekilde Hayrabolu için de bir çalışma olduğu söyleniyor.Süleymanpaşa’ya da sözde merkez ilçe olduğu için otogar yapılacağı söylendi ama henüz tek çivi çakılmadı.

Muratlı’nın çalışan bir otogarı yok.Ama Tekirdağ’ın sosyal,kültürel,sanatsal faaliyetleri yoğun ilçesi olup,Havaalanı bile varken,yurt içi ve yurt dışından gelen insanlar,Çorlu otogarına gelince,Tekirdağ’ın en büyük otogarına değil,bir köy meydanına geldiklerini sanıyorlar. ULAŞIM DAİRE BAŞKANI İSTİFA..! Göreve geldiği günden beri hiçbir yararlı hizmeti görülmeyen Tekirdağ Büyükşehir ulaşım daire başkanının tek yaptığı şeyin, kooperatif araçları ve şehir içi minibüslerine rakip olmak ve yüksek fiyatla belediye araç servisi gerçekleştirmek olduğunu söyleyen şoförler ve vatandaşlar, “bu şekilde halka hizmet olmaz.

Ulaşım daire başkanı istifa etmeli ya da Kadir başkan işini yapmayanın gözünün yaşına bakmam sözünü yerine getirmelidir” dediler. BU MU “SEVDANIZ ÇORLU” ? Çorlu otogarının yapılıp yapılmayacağının takipçisi olacaklarını söyleyen vatandaşlar, “sevdanız Çorlu buysa, bizi sevmeyin. Biz de seçimde gerekli cevabı veririz” dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin