info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Asla Yalnız Değildir

Salih Canikli & İlhami Özcan Aygün,Tekirdağspor Asla Yalnız Değildir

CHP Tekirdağ milletvekili İlhami Özcan Aygün,daha yeni milletvekili olmasına rağmen,ayağının tozuyla sevdalısı olduğu Tekirdağspor'un yeni hizmete başlayan çay bahçesinde kulüp başkanı Salih Canikli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekilliği döneminden bir süre önce Tekirdağspora hatırı sayılır desteklerde bulunan Aygün,iyi günde kötü günde lafını bir en iyi şekilde gösterdi. Tekirdağspor başkanı Salih Canikli; "Tekirdağspor küllerinden doğup şahlanacaktır" Göreve geldiği günden beri,Tekirdağsporu ikinci ailesi olarak görüp zamanını kulübün güçlenmesi ve gelişmesi için harcayan Salih Canikli,Tekirdağsporun başarısını değil başarısızlığını bekleyenleri mahçup edeceklerini ifade etti.

Salih Canikli; "Kimse karamsarlığa kapılmasın.Biz bir yola çıktıysak,o yolda her türlü yokuşu aşmasını da biliriz.Tekirdağspor tıpkı bir ANKA kuşu gibi,küllerinden doğmasını da,şahlanmasını da bilir.Bu takım hepimizin,bu takım Tekirdağımızın,Tekirdağ halkınındır.Mücadele etmeden,dayanışma olmadan başarı olmaz.Biz de birlik ve dayanışmanın örneğini sergileyerek,Tekirdağsporu destekli veya desteksiz, hak ettiği yere getireceğiz.

Sayın İlhami ÖZCAN kardeşimiz eskiden olduğu gibi,milletvekili olsa da bizleri yalnız bırakmadı.Onun desteği bize daha bir güç katıyor" Dedi. İlhamin Özcan Aygün; "Tekirdağsporun Hakkını Ankara'da da Savunmaya Devam Edeceğim" CHP Tekirdağ milletvekili İlhami Özcan Aygün, "Tekirdağspor sadece maddi destekle kalkınıp güçlenemez.

Hükümetin,iktidar partisinin sözü var.Tekirdağ'a ve Tekirdağspora sosyal tesis ve idman sahası konusunda Sayın bakanın sözü vardı.Bu sözün Ankara'da takipçisi olacağım. Bu şehre,bu takıma yüreğimizi koyduk ve koymaya devam edeceğiz.Tekirdağspor asla yalnız değildir ve yalnız kalmayacaktır" dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin