info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Barış Demircan İle Dörtledi!

Kısa açıklama yazınız

 

Tekirdağ süper amatör liginde bu gün oynanan karşılaşmalarda Tekirdağspor Çerkezköy Sitespor’u çorlu gençlerbirliği kulubunden ara transferde alınan Barış Demircan’ın hatrik yaparak attığı üç gol ve Burçağın attığı golle 4-0 mağlup etti.
Maç başlamadan Keşanspor takımının geçirmiş olduğu trafik kazasında vefat eden iki sporcusu için saygı duruşunda bulunuldu sporcular kollarında siyah bant ile karşılaşmaya çıktılar.
 
Hava muhalefeti ve yağış sebebiyle NamıkKemal stadından 13 kasım sentetik halı sahaya alınan süper amator kume macında Tekirdağspor maça sadece yeni transfer şamil ile başladı. Maçın başından itibaren rakibine baskı kuran Tekirdağspor 9. dk. da Burçak’ın oyunu takip ederek yaptığı gol ile ilk golü kazandı 1-0. Oyunun bundan sonraki hakimiyeti sahanın her tarafında Tekirdağsporlu oyuncular trübünleri ve sahanın her tarafını dolduran Tekirdağspora gönül vermiş seyirciler atılan gollerle adete 90 dk. takımlarını desteklediler.İkini devre Çekezköy sitesporlu oyuncu’nun bariz gol pozisyonunda topu elle kesmesiyle kazanınlan penaltıyı Barış Demirtaş kullandı kalecinin topu çelmesiyle dönen topu tekrar Barış Gole Çevirdi 2-0 oldu. Bu golden sonradevam eden baskılar sonuç verdi ikinici devrenin 12. dk. da Barış Demirtaş ve 33. dk .da cezaalanı içerisinde düşürülen bir pozisyonda hakemin penaltı vermesiile kazanılan penaltıyı Barış Demirtaş gole çevirdi. Kendisinin 3. takımının 4. golünün atarak maç bu sonuçla 4-0 Tekirdağspor’un galibiyetiyle sona erdi.
Tekirdağspor Kadro:
Cem ***
Şamil ***
Barış Kaya ***
Başar Pınar ***
Barış Pınar ***
Burak Boz ***
Burçak ***
B.Cem ***
Berkant ***
Seçkin ***
Taygun ***
 
Yedekler:
Furkan ***
Emir ***
Mehmet can ***
Caner **
Barış Demircan ****
Şener **
Burak Yüksel ***