info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Bolu kampının 3.gününü çift idmanla tamamladı

Tekirdağspor Bolu kampının 3.gününü çift idmanla tamamladı

Tekirdağspor 12 günlük Bolu kampının 3.gününü çift idmanla tamamladı. Tekirdağspor’da hafif sakatlığı devam eden Burçak Danış idmanlara katılamazken, sabah idmanında takımla çalışan Orhan,Burak Elagöz ve Şener akşam idmanında takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Dünkü idmana katılamayan Mahmut An ve Murat Şahin takımla çalışmalara başladı.

Kilo fazlaları bulunan Zihni, Nazım, Salih ve Mahmut; sabah idmandan önce Yardımcı Antrenör Ali Postacı nezaretinde özel olarak düz koşu yaptı.

Sarı siyahlı ekibin sabah saat 10 gerçekleşen ilk idmanda yaklaşık bir saat ağırlık salonunda güçlendirme ve çabuk kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Sabah idmanının ikinci etabında 1 nolu antrenman sahasına geçen Tekirdağspor, burada topsuz istasyon çalışması gerçekleştirdi.

Saat 17.00 da 1 nolu antrenman sahasında iki saat süren  günün ikinci idmanının ilk bölümünde serbest alanda top sürme,sektirme ve toplu pas çalışması gerçekleştiren futbolcular, çalışmanın ikinci bölümünde iki grup halinde pas ve top kontrol çalışması yaptı.

İdmanın ardından altyapıdan kampa dahil edilen Umut ve Eray saha da özel oarak çalışırken, sınav nedeniyle izinli olan Burak Eren salı günü gerçekleşecek olan idmana katılacak.

Bolu kampını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar; çok güzel bir ortam içinde çalışmalarını sürdürdüklerini söylerken,  futbolcuların üç günlük çalışma performansından memnun olduğunu ve futbolcuların gösterdikleri azmin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Kamp boyunca gerçekleştirecekleri hazırlık maçlarıyla takım içindeki eksikleri daha iyi göreceklerini belirten Çınar  konuşmasını: ” Bu sezon adından söz ettirecek bir Tekirdağspor amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu bilinci futbolcularımıza aşılamaya çalışıyoruz.” dedi.