info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor-Bozcaadaspor Maçında Gerginlik

Tekirdağspor-Bozcaadaspor Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasının ardından Tekirdağspor taraftarları ve oyuncular arasında gergin dakikalar yaşandı.

Tekirdağsporlu futbolcular, taraftarların konakladıkları tesise yürümesi üzerine ellerinde sopalarla aşağı indi.
Tekirdağspor, evinde Namık Kemal Stadyumu'nda Bozcaadaspor ile oynadığı maçta 0-0 berabere kaldı. Tekirdağspor Bozcaadaspor karşılaşmasından sonra 0-0’lık skordan memnun olmayan Tekirdağspor taraftarları oyunculara sözlü sataşmalarda bulundu. Tribünlerde teknik direktör Ergun Kantarcı ve yönetim için istifa sesleri yükseldi.
 
Maçın ardından Tekirdağsporlu taraftarlar oyuncuların konakladığı tesise yürüdüler. Taraftarlar, oyunculara karşı küfürlü slogan attıkları sırada Tekirdağ Emniyeti Çevik kuvvet ekiplerince güvenlik önlemi alındı.
 
Taraftarlar bir süre daha küfürlü sloganları devam ettirince Tekirdağspor oyuncuları tesis önüne elinde sopalarla inerek karşı koymak istedi ama polis araya girerek engel oldu. Taraftarlar ise küfürlü sloganlarına devam ederek oyunculara tehdit savurmaya devam etti. Bu sırada çevik kuvvet ekipleri araya girerek öfkeli futbolcuları tesis içine girmeleri için ikna etti. 
 
Ardından diğer polis ekipleri ise taraftarı tesis önünden uzaklaştırdı. Olayların tekrarlanmaması için Tekirdağ Emniyeti Çevik Kuvvet Ekipleri bir süre tesis önünde güvenlik tedbirleri aldı. Öfkeli taraftar tesisin önünde bir süre bekledikten sonra çevik kuvvet ekiplerince uzaklaştırıldılar.