info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor da Transferler Devam Ediyor

Tekirdağspor kulübü transfer komitesi gece gündüz çalışarak Türkiye’de başarılı olan sporcuların takıma kazandırılması için transferlere devam ediyorlar.

Kesinleşen transferlerden Bergama Spordan Kaleci Nuri İlker Kıldır (32) ,İstanbul Vefa Spordan sol bek Mustafa Zihni Erdoğan(23) , İstanbul Büyükçekmece den Sol Bek Ufuk Aksoy (24)   isimli sporcuların kesin transfer işlemleri bitirildi.

Ufuk Aksoy’un transferinde tüm masrafları hemşerimiz Kemal Kaya tarafından karşılandı.  Tekirdağspor’a kalıcı tesis yapılması için belirlenen 3 yer üzerinde kısa zamanda karara varılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Son dakika TFF tarafındna açıklana Trakya dan süper amatörde şampiyon olarak BAL ligine terfi eden profesyonel kadroları olan Tekirdağspor ve Edirne Sarayiçi spor kulüplerinin bu yıl Türkiye kupası elemelerine katılacakları açıklandı. Türkiye kupasına katılan takımlara federasyon tarafından katılım payı verildiği bu destekle de Tekirdağspor’a çok fayda sağlayacağı yetkililerce açıklandı.