info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor Yeni Sezon İçin Bomba Transferler Yaptı

Tekirdağspor Yeni Sezon İçin Bomba Transferler Yaptı

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Tekirdağ spor 2012 – 2013 sezonunda Bal liginde şampiyonluk hesapları yaparak, önce takıma Teknik direktör olarak yılların tecrübeli hocası Mehmet Ali Çınar , bir yardımcı ve kaleci antrenörü Refah Ören ile büyük bir aksilik olmaması halinde Salı günü imzaların atılacağı bilgilerine ulaştık.

Ayrıca Tekirdağ spor yönetim kurulunun kendi aralarında almış olduğu bir karar ile kulübe 1. Lig kulüplerinde olduğu gibi bir otobüs alınması ve otobüsün üzerine de Tekirdağ spor  Adı ve logosunun yerleştirilmesi ve futbolcuların maçlara giderken bu otobüsü kullanacağı, ve tek tip kıyafet sistemiyle şimdiden hazırlık yapıldığı kulislerde konuşuluyor.

Tekirdağ Spor ve taraftar için Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç ‘ın  talimatlarıyla Tekirdağ Namık Kemal stadının kısa zamanda yenilenerek sezona yetiştirilmesi için ihale aşamasına gelindiği bilgisine ulaştık.

Tekirdağ Spor ‘un 2012 – 2013 sezonunda Teknik direktörlüğüne getirilen, milli sporculardan Tanju Çolak, Ertuğrul Sağlam ve Celil Sağır’ın Samsun spor dan  hocaları  olan Mehmet Ali Çınar yapılacak olan transferler ile Tekirdağ Sporu Bal liginden 3. Liga çıkarmak için değil Bank Asya ligine kadar taşımak için program yapıldığı açıklandı.

Samsun spor da Gigi Multescu ile yılarca beraber çalışan ve Türkiye liglerinde  büyük tecrübe sahibi olan Mehmet Ali çınar ın Tekirdağ spor a büyük heyecan getireceği ayrıca yapılacak olan transferlerlede artık taraftarın özlediği büyük Tekirdağ spor yaratılacak. Bu çalışmalar Tekirdağ Spor’un Sponsoru olan Doruk – Marmara şirketler gurubunun yönetim kurulu başkanı Hasip Gencer , Yönwetim kurulu üyesi İsmail Uyanık bu çalışmalarda şirket adına Tekirdağ Spor başkanı Gürsel Erbap a tam yetki verdikleri duyumlarına ulaştık. Artık Salı gününden sonra hocanın göreve başlamasıyla transfer edilecek sporcular ve kadro belli olunca ,daha geniş açıklamalarla burada olacağız.