info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TEKOMER Yardımlarını Sürdürüyor

Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi, engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesini sağlamak ve onların bağımsız hareket etmelerine destek olmak amacıyla, sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç duyduğu medikal malzemeyi almaya ekonomik gücü yetmeyen vatandaşlara medikal malzeme yardımlarını sürdürüyor.

Zafer Mahallesi Kazımpaşa Sokak’ta oturan Kronik Böbrek yetmezliği olan buna bağlı boy kısalığı ve yürüme güçlüğü çeken otuz yaşındaki Hatice Akıncıyı evinde ziyaret eden Tekomer Sorumlusu Murat Yıldız sorunlarını ve isteklerini dinledi. Hatice kardeşimizin akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu tespit ettik ve Başkanımızın hediyesi olan akülü sandalyeyi kendisine teslim ettik dedi. 
 
Ekonomik ve sosyal destek mekanizmalarından mahrum kalan engelli vatandaşlarımıza yönelik belediyemizin her geçen gün daha çok yoğunlaşan çalışmalarının fevkalade memnuniyet verici olduğunu söyleyen TEKOMER sorumlusu Murat Yıldız  Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi ile engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamayı ve engelsiz bir dünya da biz de varız dedirtmeyi amaçladıklarını söyledi. Tekirdağ Belediyesi olarak Başkanımızın verdiği yetkiler çerçevesinde ENGELSİZ KENT MARKA ŞEHİR TEKİRDAĞ'I oluşturmak için yoğun çaba sarfettiklerini ve engelli vatandaşlarımızın ortak talepleri başta olmak üzere tüm talep ve beklentilerine, ihtiyaçlarına karşılık vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.