info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayarak başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin oylanarak ilgili komisyonlara devredildiği toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi norm kadroları ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Kanada’ya düzenlenen çalışma ziyareti konusunda bilgilendirme yaptı.
Başkan Albayrak konuşmasında "Oluşturulan norm kadrolarla seçim sonrası oluşturulan Büyükşehir Belediyemizin kadroları yerine oturmakta. Kadrolara gelen arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yürüteceklerinden şüphem yoktur. Trakya Kalkınma Ajansı’nın tabi üyesi olarak Kanada’da çalışma ziyaretinde bulunduk. Çalışma ziyaretimiz Trakya Kalkınma Ajansı’nın tabi üyeleri olan diğer belediye başkanları ve Valilerin katılımıyla gerçekleştirildi" dedi. 
Başkan Albayrak’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin oylandığı toplantıda, Tekirdağ-Malkara karayoluna bağlantısının sağlanması için çalışmalar yapılan Asyaport bağlantı yolu konusundaki meclise sunulan önerinin meclis gündemine alınmasına karar verildi.