info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tesad`tan Valiliğe Çağrı

Gelin Yaşlılarımızı Bir Günlük Sevindirelim

TEKSAD olarak Celal Çalık başkanlığında kurulup, Nilgün Yazar başkanlığında TESAD ( Tekirdağ Edebiyat ve Sanat Dostları ) olarak yoluna devam eden sanat ve edebiyat gönüllüleri, sosyal sorumluluk projelerinde gönülleri fethetmeye devam ederken, insanların yüzünü bir nebze olsun tebessümle doldurmak için çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Nilgün Yazar, “edebiyat ve sanat gönül işidir. Biz edebiyat dostları da bu yola yüreğimizi koyduk. Bu yolda her kesime her kalbe dokunmak, insanları mutlu etmek için çaba harcıyoruz ”Dedi.

Edebiyat ve sanat adına Tekirdağ’da öncülük yapan. şairleri, ozanları ve sanatın her dalında insanı bir araya getirmeyi başaran duayen başkan Celal Çalık, “Ülkemizin kurtarıcısı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından kopmuş demektir. Biz de yüreğinde sanat, edebiyat adına duyguyu taşıyan herkes için elimizden geleni yapmaya, insanlara şu fani dünyada kısa da olsa hoş seda yaşatmaya gayret ediyoruz. Bunun için de her zaman yaptığımız gibi bu ideolojimizi hepimizin bir gün yaşayacağı çağın temsilcileri, yaşlıları mutlu etmek için çaba sarf ediyoruz ”Dedi.

TESAD adına basın sözcülüğünü üstlenen gazeteci-şair-yazar Murat Ürtekin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Aile ve Sosyal Hizmetler müdürü Ülkü Uslu’ya çağrıda bulunarak, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevinde TESAD adına şair ve ozanların katılımıyla bir eğlence düzenlemek istediklerini söyledi. Yaşlılarımıza bir gün de olsa kubbede bir hoş seda sunmak istediklerini ifade eden Murat Ürtekin, TESAD olarak 19 Kasımda Başkan Nilgün Yazar ve duayen başkan Celal Çalık ile birlikte Valiliğin izniyle Zübeyde Hanım Huzurevinde başımızın tacı yaşlılarımıza güzel bir gün sunmak için Vali Aziz Yıldırım’dan cevap bekliyor.

Eğer Valilikten onay gelirse, Trakya’nın il ve ilçelerinden huzurevine sanatçı yağacak.

Kaynak : Murat Ürtekin