info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tır Sürücüsü Aracında Ölü Bulundu

Alınan bilgiye göre, İstanbul dan aldığı yükü Bulgaristan a götürmek üzere yola çıkan 04 D 5949 plakalı tırın sürücüsü Necmettin Karatay (64), Edirne TEM Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisine girdi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan aldığı yükü Bulgaristan'a götürmek üzere yola çıkan 04 D 5949 plakalı tırın sürücüsü Necmettin Karatay (64), Edirne TEM Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisine girdi.
 
Burada bir süre aracından inmeyen sürücü, etraftakilerin dikkatini çekti. Tırın yanına gelen tesis görevlileri, sürücünün araçta hareketsiz  yattığını gördü.
 
Olay yerine çağrılan jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde sürücü Karatay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Karatay'ın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İstanbul'da çalınan yapı malzemesi Çorlu'da bulundu İstanbul'dan, dolandırıcılık ve sahte evrakla çalınan 150 bin liralık yapı malzemesi, Çorlu'da polis tarafından yapılan operasyonla bulundu.
 
Halkalı'daki bir dükkandan sahte kimlik ve sahte plakalı bir tır ile yaklaşık 150 bin liralık strafor malzemesi çalınmasının ardından harekete geçen İstanbul polisi, çalıntı malzemelerin Çorlu'daki bir depoya saklandığını tespit etti.
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler, malzemelerin gizlendiği Hatip Mahallesi'ndeki depoya baskın düzenledi. Baskında, 150 bin lira değerinde olduğu belirtilen strafor malzemesine el konulurken, olaya adlarının karıştığı iddia edilen A.Ç, E.B. ve S.K'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
Çorlu'da kaçak sigara operasyonu Çorlu'da 16 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Havuzlar Mahallesi'ndeki bir depoya baskın düzenledi.
 
Depoda, değişik markalara ait toplam 16 bin paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi.
 
Sigaralara el konulurken, A.V. ile E.B. adlı kişiler gözaltına alındı.