info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TLB Uyuşturucuya Karşı Sporla Yaşa Koşusu Düzenledi

TLB Uyuşturucuya Karşı Sporla Yaşa Koşusu Düzenledi

Türkiye Gençlik Birliği (TGB)  ve Türkiye Liseliler Birliği (TLB) tarafında uyuşuturucuya karşı sporla yaşa koşusu düzenlendi. Bir haftadır çalışmaları sürdüren gençler Çorlu Cumhuriyet Parkında koşu düzenledi. Koşu sonrası birinci ikinci üçüncü gelen gençlere madalya verildi. Madalyalar TGB Tekirdağ il başkanı Ufuk Etçi ve TLB Çorlu ilçe başkanı İlayda Ergene tarafından takıldı. Gençler etkinlik sonrası şu değerlendirmede bulundu. TLB Çorlu ilçe başkanı İlayda Ergene şunları söyledi. “bir haftadır bu koşuya hazırlandık. Uyuşturucuya karşı sporla yaşa, müzikle yaşa, sanatla, yaşa bilimle yaşa diyoruz. Bu sebeple gençleri uyuşturucudan uzak kalması ve bunlara yönelmesi için bu çalışmaları yapıyoruz.” Dedi.
 
 
Amacımız Farkındalık Yaratmak
Türkiye Gençlik Birliği Tekirdağ İl Başkanı Ufuk Etçi amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. “amacımız farkındalık yaratmak, Tgb ve Tlb olarak geçtiğimiz haftadan itibaren stant açarak, radyo programlarına katılarak bu kampanyaya hazırlandık. Önümüzdeki süreçte de filim gösterileri yapacağız. Bu kampanyaları devam ettireceğiz.” Dedi.
 
 
Anne Babalara Sorumluluk Düşüyor. 
Çorlu Cumhuriyet Parkındaki yurttaşlar Aydınlık Gazetesine şu değerlendirmeyi yaptı. “anne baba olarak bu uyuşturucu konusunda bizlere çok iş düşüyor. Çocuklarımızı yeteri kadar denetleyemiyoruz. Onlarla sohbet etmeliyiz. Dertlerini sıkıntılarını dinlemeliyiz. Yoksa çocuklarımız uyuşturucuya bulaşır. Tabi çocuklarımızın arkadaş çevreleri de önemli. Kötü arkadaşlıklardan onları uzak tutmalıyız.” Dedi. 
 
Kaynak : Murat Ürtekin