info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TOBB ve TSO’dan Öğrencilere Destek

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) maddi durumu iyi olmayan öğrencilere 50 TL’lik okul giysisi ve kırtasiye yardımı yaptı.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, geleneksel eğitim yardımlarına ilişkin açıklamasında; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından her yıl önceden belirlenen maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere destek amacıyla çeşitli yardımlar yapılmaktadır. Bu kapsamda, 2014 – 2015 Eğitim / Öğretim yılında da öğrenciler için ayrılan eğitim yardımı ödeneğinden ilçedeki ilk, orta ve liselerdeki 600 öğrenciye (kişi başına 50 TL olmak üzere) 30 bin TL’lik alışveriş kuponu dağıtıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği eğitimle daima iç içe olup desteklemektedir” dedi.
 
HAYIRLI OLSUN
 
Bilgin, öğrencileri mutlu etmek adına onların ihtiyaçlarını karşılayarak ailelerine bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenli olarak yapılan bu tür yardımları sürdüreceklerini dile getirerek, yeni eğitim – öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci, veliler ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.
 
30 BİN TL YARDIM
 
Öte yandan, Malkara Ticaret Borsası tarafından da ilk – orta ve liselerde eğitim gören 60 öğrenciye toplam 30 bin TL tutarında eğitim yardımı yapıldığı bildirildi.