info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya da kar var; Marmara da ise FIRTINA

Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğü, kent merkezine son 24 saatte 6,8 kilogram yağış düştüğünü belirterek, yağışın bir hafta boyunca merkez ve ilçelerinde devam edeceğini bildirdi.

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Trakya da kar yağışı başladı. Saatte 80 kilometre ile esen poyrazla birlikte Edirne ve Kırklareli nde sıcaklık sıfırın altına düştü.

Günlük yaşamı etkilemeyen kar yağışı nedeniyle karayolları ekipleri, Bulgaristan a geçişi sağlayan Dereköy Gümrük Kapısı yolunun buzlanma nedeniyle ulaşıma kapanmaması için tuzlama çalışması yapıyor.

Boğazlardan geçmek üzere Marmara Denizi nde seyreden 67 yerli ve yabancı bandıralı gemi hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan şiddetli poyraz ve sağanak nedeniyle Şarköy de demirledi. Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğü, kent merkezine son 24 saatte 6,8 kilogram yağış düştüğünü belirterek, yağışın bir hafta boyunca merkez ve ilçelerinde devam edeceğini bildirdi.

Antalya nın Demre İlçesi nde dün sabah meydana gelen hortum, Demre ilçe merkezi, Köşkerler ve Çevreli köylerinde yaklaşık 100 dekar serada zarara yol açtı.

Bodrum da metrekareye 80 kilogram yağışın düşünce, bazı sitelerin bahçe duvarları çöktü.