info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent e Yeni Encümen

Kısa adı Trakyakent olan Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Nisan ayı Olağan kongresini Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi Salonunda yaptı.

 

Kısa adı Trakyakent  olan Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği  Nisan ayı Olağan kongresini  Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi Salonunda yaptı.
 
Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bulgaristan Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Trakyakent Müdürü Sinan Çetiz ile  üye belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
 
Yapılan seçimde encümen üyeliklerine Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz,  Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ile Evrensekiz  Belediye Başkanı Halil Abanoz seçildiler.
 
Toplantıda ayrıca Kırklareli Kaynarca Belediyesi ile Demirköy Belediyesinin Birliğe üyelikleri oybirliğiyle kabul edildi. Kaynarca ve Demirköy Belediye Başkanlarına rozetlerini Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç taktı.  2012 Yılı faaliyet raporunun oybirliğiyle kabul edilmesinden sonra konuşan Dalgıç Trakyakent üyelerine uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonra da uyumlu çalışmaya devam edeceklerini ve proje üretmeye devam edeceklerini söyledi.