info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent ten İmar ve Kamulaştırma Eğitimi

TRAKYAKENT tarafından düzenlenen "İmar ve Kamulaştırma Eğitimi" adlı günübirlik eğitim programı 8 Temmuz Pazartesi günü Saat 10.00 ile 16.30 arasında Royal Bilgiç Hotel de gerçekleştirildi.

TRAKYAKENT Belediyeler Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yaptığı yazılı açıklamada Belediyeler Birliği olarak, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da üye belediyelere eğitim alanında hizmet verebilmek amacıyla oluşturulan eğitim takvimini her ay gerçekleştirmekte olduklarını belirterek şunları kaydetti;" TRAKYAKENT'in üye belediyelerinin personellerine daha kapsamlı hizmet vermesini amaçlayan bu çalışmalarımız her ay ayrı bir üyemizin ev sahipliğinde, çeşitli eğitim başlıkları altında konuların ilgilileri ile paylaşılmaya devam edecektir. Belediyelerimizin kendi taleplerinden oluşan eğitim başlıklarımız altında bir araya gelen aynı görev koluna taraf personellerimiz aynı zamanda karşılıklı iletişim, deneyim paylaşımı ve kurumlar arası iyi uygulamaları da süreçte yakalama imkanı bulmaktadır."
 
Dalgıç, belediyelerin önemli hizmetlerinden biri olan İmar ve Kamulaştırma konusunu odak alan eğitimi Kırklareli Belediye Başkanlığı ev sahipliliğinde gerçekleştirileceğini, Birlik üyesi Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Cavit Çağlayan ve ekibine, eğitim programı adına yaptıkları katkılarından dolayı Birliğimiz adına teşekkür etti.
 
Eğitim kapsamında eğitmen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şube Müdürü Ömer Cem Aysan tarafından Kamulaştırma Kanunu, imar uygulamaları ve kamulaştırma, kamulaştırma türleri, kamulaştırmasız el atma, imar uygulamalarında karşılaşılması muhtemel kamulaştırma işlemleri, kamulaştırma işlemlerinde izlenecek yollar, kamulaştırmada uygulamalı örnekler, uygulamalar, idari ve adli örnekler ve 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılacak Kamulaştırma İşlemleri konularında katılımcılara bilgilendirme yapılacak.