info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent`ten Belediye Personeline Online Eğitim

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT, pandemi süreci nedeni ile ara verdiği hizmet içi eğitim çalışmalarına “Online Eğitim Programı” ile devam ediyor.

Düzenlenecek olan eğitim çalışmaları, 6 aylık bir aranın ardından, 17 Temmuz 2020 Cuma günü saat 14:00 ve 16:00 saatleri arasında, dijital ortamda, Temsil Ağırlama ve Tören Giderleri ile Doğrudan Temin konulu iki çalışma ile başladı. Üye belediyelerden gelen talepler üzerine, personelin gelişimi ve deneyimi açısından gerekli görülen ve yerel yönetimlerce en fazla ihtiyaç hissedilen konu ve içerikler, farklı gün ve oturumlarda personele aktarılacak.

ÇEVRİMİÇİ İLETİŞİM KURULABİLECEK

Eğitim programında, üye belediyeler tarafından belirlenen katılımcılar, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği tarafından paylaşılan bağlantı linki üzerinden kayıt oluşturup programı çevrimiçi olarak takip edecek. Katılımcılar aynı zamanda, programda konuşmacı olarak yer alacak olan uzman eğitmenlerle online iletişim halinde olup, soru ve cevap diyaloglarında da bulunabilecek.

6 ADET ONLINE EĞİTİM PLANLANIYOR

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Belediye Akademisi işbirliğinde gerçekleştireceği online uygulamada, pandemi sürecini de göz önüne alarak 3 aylık süreye 6 adet eğitim çalışması sığdırmayı planlıyor.

Kaynak : Murat Ürtekin