info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya`lı Yazar Ergin Kalınoğlu`nun Kitabı Çıktı

Uzun yıllardır Trakya’da çeşitli gazetelerde ve haber portallarında köşe yazıları yazan Ergin Kalınoğlu’nun Buza yazdım tutmaz dediler, ya; buz tutarsa adını verdiği kitabı çıktı.

Kalınoğlu’nun kitabının tanıtımı için ÇİSAD tarafından Çorlu Hilton Otel’de 9 Mayıs Salı günü saat 18.00’de kokteyl ve imza günü düzenlenecek. Ceren Yayınları tarafından bastırılıp dağıtıma verilen Ergin Kalınoğlu’nun kitabı, 20 yılı aşkın süredir yazdığı yüzlerce yazı arasında derlediği yazılardan oluşuyor. Kalınoğlu, “Bu kitapta suya yazanları değil, suya yazıp ta tutmayacağı söylenmesine karşılık inatla direnenleri, savaşanları anlatmaya çalıştım” dedi. Ergin Kalınoğlu’nun kitabı D&R mağazalarının dışında, www.dr.com.tr, www.kitapyurdu.com , www.idefix.com , www.kitapambari.com , www.kitapmatik.com, www.kitapsihirbazi.com , www.kibo.com.tr gibi pek çok e-ticaret kitap satış sitelerinde satışa çıktı.

Yazar Kalınoğlu kitabı ile ilgili şunları söyledi, “ Yirmi yılı aşkın TRAKYA 2000 gazetesinde onlarca yazı yazdım. Bu çok sayıda yazıdan sadece çok azını sizlere sunuyorum. Bu kitapta suya yazanları değil, suya yazıp ta tutmayacağı söylenmesine karşılık inatla direnenleri, savaşanları anlatmaya çalıştım. Hedef asla başarı ya da başarısızlık değildi. Hedef iz bırakmaktı, imkansız olsa bile suya buz tutturmak için inatla direnmekti. Bunun yanında hiç direnmeden teslim olanları ya da kendilerini suyun akışına bırakanları da sizlere sunmaya çalıştım.

Bu kitapta farklı bakış açılarıyla anlatmaya çalıştığım kişi ve olaylar da bende yaşamım boyunca iz bırakanlardı. Onları benim gözümle gördünüz. Şimdi, bu son söze geldiğinizde yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşturabildiysem su buz tutmuş demektir.” Aynı zamanda iş adamı olan Ergin Kalınoğlu, Çorlu İş Adamları ve Sanayicileri Derneği ( ÇİSAD ) kurucuları arasında bulunuyor.

Bir dönem ÇİSAD’da başkanlıkta yapan Kalınoğlu, Kırklareli’nde harabe haldeki tarihi Papazın Evi’ni, Edirne Anıtlar Kurulu’nun denetiminde aslına uygun olarak onartarak Kırklareli’ne kazandırdı. Papazın Evi’ne Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turistik işletme belgesi verildi.

Kaynak : Murat Ürtekin