info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tredaş’ta VIP Müşteri Uygulaması Başladı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) büyük ölçekli abonelerine yönelik, ’VİP Müşteri’ uygulamasını başlattı.

TREDAŞ, Sağlıklı, kesintisiz hizmet verilmesi ile sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak, daha iyi hizmet verebilmek, amacıyla 'VİP Müşteri' uygulaması ile hizmet vermeye başladı. 
 
TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürü Turan Avcı, uygulama kapsamında ilk temasını Asyaport Limanı Yönetim Kurulu ile gerçekleştirdi. 
Avcı, Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ile yaptığı görüşme çerçevesinde, Asyaport Limanının, ‘VİP Müşteri’ statüsünde talep ve sıkıntılarını öğrenmek ve sunulan hizmette kaliteyi artırmak istediklerini belirtti.
 
Limanda oluşabilecek enerji sorunlarının anında çözümü için bizzat kendilerine ulaşılması halinde daha hızlı bir şekilde müdahale edileceğini anlatan Turan Avcı ‘VİP Müşteri’ uygulamasının TREDAŞ Genel Müdürü Hikmet Sezer’in talimatları ile başlatıldığını ve Tredaş’ın yeni bir uygulaması olduğunu ifade etti.
                                                                                                                                                                     
Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, uygulamanın Asyaport Limanı’nın tam kapasiteyle çalışmaya başladığında kendileri için daha da önemli olacağını söyledi.