info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tüm-Bel-Sen’den Kadınlar Günü Mesajı

Tekirdağ İli Yönetimi adına Şube Başkanı Aytül ANIL, Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Anıl, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tekirdağ İli Yönetimi adına Şube Başkanı Aytül ANIL, Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Anıl, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
kadınım, kadınız, kadınlar;
 
Varlıkları doğumumuzla başlar, ölümümüze kadar devam eder. Doğupta bir ananın kucağına konulduğunda sevgi ve şefkatini verir evladına. Önce kanınla, sonra sütünle beslemeye çalışır, büyütür, eğitir. İyi bir birey olması için çalışır, analarımız, bacılarımız, kadınlarımız.
Ve hiçbir karşılık beklemez bunları yaparken kadınlarımız.
 
Toplumumuzun yarısını oluşturan kadınlarımızın dünyanın birçok yerin de olduğu gibi ülkemizde de eğitim, sağlık, çalışma şartları, cinsiyet ayrımcılığı, şiddete maruz kalma gibi konularda problemlerinin olduğu bir gerçektir.
 
Bütün kadınların; eşit, maddi-manevi yönden özgür ve mutlu bir yaşam sürebilmeleri için kadınlarımızın mevcut sorunları konusunda öncelikle toplumsal duyarlılık ve bilincin arttırılması gerekir.
 
TÜM BEL-SEN’in kadınlarımıza verdiği değer, gün geçtikçe daha da çok artmakta, kadınların örgütlenmesinin bilinci ile çalışmalarına devam etmektedir.
 
Sendikamız olarak KADINLAR ÖZGÜRLEŞMEDEN, TOPLUMLAR ÖZGÜRLEŞEMEZ diyor, ülkemin ve tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyoruz.