info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder Başkanı Murat Çalık; Biz Bu Şehre Yüreğimizi Koyduk

Çorlu Kastamonulular Tümkasder derneği, her yıl olduğu gibi, bu yıl da geleneği bozmadı ve korunmaya muhtaç hayvanların dramını içeren fotoğraf sergisini Çorlu Trend-Arena’da gerçekleştirdi.

Proje sorumlusu Yılmaz Dilgi ve Tümkasder hayvan hakları komisyonu başkanı Celalettin Altun ile bu projeyi gerçekleştiren Başkan Çalık, “Hayvan sevgisini gönüllere yerleştirmek ve hayvanların korunması yönünde merhamet endeksli farkındalık oluşturmak amaçlı bu sergiyi gerçekleştirdik.

Başta proje sorumlumuz Yılmaz Dilgi ve hayvan hakları komisyon başkanımız Celalettin AltunA destekleri için teşekkür ederken, Kaymakamımız Levent Kılıç ve bu önemli sergide bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Biz sadece hayvan hakları değil, her alanda Çorlu’ya ve Çorlu halkına destek için yüreğimizi koyduk, ve aynı şekilde devam edeceğiz” Dedi.

Tümkasder  hayvan hakları komisyonu başkanı Celalettin Altun ve Çorlu kaymakamı Levent Kılıç’ın da hayvanların her zaman korunması ve kollanması konusundaki konuşmasının ardından, dualarla açılış kurdelesi kesildi ve serginin düzenlenmesinde katkısı bulunanlara plaket takdiminde bulunuldu.

Kaynak : Murat Ürtekin