info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder’den Hanımlara Özel Program

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, 20 Kasım Perşembe günü, sadece hanımlara yönelik olarak manevi boyutlu güzel bir program hazırladıklarını söyledi.

TÜMKASDER Genel Merkez konferans salonunda organize edilecek programda Sakal-ı Şerif ziyaretinin ve aşure ziyafetinin gerçekleşeceğini, hanımlarımızın Muharrem ayına yönelik bu programın feyzinden istifade edebileceklerini belirten Murat Çalık, “İki cihan server-i peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimiz’i anmak, diğer yandan Muharrem ayının feyzine uygun bir şekilde Ehl-i Beyt sevgimizi haykırmak için bu programı yapmış bulunuyoruz” dedi.
 
Çalık, “Bugün tüm İslam coğrafyasında kan, gözyaşı ve sancıların olması, Müslümanların birlik ve dirlik sergilememelerinden kaynaklanmaktadır. TÜMKASDER olarak, biz bu bilinci yerleştirebilmek, tüm hanım kardeşlerimize Peygamber sevgisini aşılayabilmek için, bu özel organizasyona imza atmış bulunuyoruz. Sakal-ı Şerif ziyaretiyle Peygamber Efendimizden aziz bir hatırayı kardeşlerimizin ziyaretine sunuyoruz. Resulullah’a (sav) ümmet olma bilinciyle yanan kalplere yönelik bu faaliyetimize katılacak tüm hanım kardeşlerimizin çok yüksek katılım sağlayacaklarına inanarak, şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.