info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasderden Kadın Sağlığı

Tümkasder , Kadın Kolları tarafından organize edilen “Kadın Sağlığı” konferansı, büyük ilgi ile izlendi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ufuk Göker Taşdemir’in konuşmacı olarak katıldığı konferansın açılışını Tümkasder Kadın Kolları Başkanı Meral Çetinkaya yaptı.

Meral Çetinkaya, Tümkasder ’in sosyal sorumluluk projeleriyle ve farklı faaliyet birimleriyle çok önemli konularda, çok önemli bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdiğini belirterek, “Biz de Kadın Kolları olarak, özellikle Tümkasder üyesi, gönüldaşımız ve böylesi bir konferansla çok önemli konularda bilgilenmek isteyen tüm hanım kardeşlerimize yönelik bir faaliyet gerçekleştirelim istedik. Bu sebeple, bu konferansımızın kadınlarımız adına çok önemli bir açılımı sağlayacağına eminiz” dedi. 
 
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ufuk Göker Taşdemir, konferansında Kadın Hastalıkları konusunda özellikle bilinmeyen birçok konuyu gündeme getirdi. Kadın hastalıklarının önemini ve özellikle ülkemizdeki bu yöndeki çekinceleri de ifade eden Taşdemir, “Bu noktada her birimize düşen görevler var. Öncelikle başımıza gelen olayları aydınlatabilmek, bu konuda sağlığımızın korunması yönünde sürekli araştırmacı olmak zorundayız. Bizler araştırdıkça, başımıza gelen korktuğumuz, çekindiğimiz birçok şeyin, aslında korkulacak, endişelenecek şeyler olmadığını da anlama serüvenimiz başlamış olacak” diye konuştu. 
Konferansa katılan birçok kadın, merak ettikleri konular hakkında Taşdemir’e, farklı nitelikte sorular yönelttiler. Taşdemir de, soruları geniş geniş ve detaylı şekilde cevaplandırarak, katılımcıların kafasındaki soru işaretlerinin ortadan kalkmasını sağladı.
 
Konferans sonunda Tümkasder  Kadın Kolları Başkanı Meral Çetinkaya, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ufuk Göker Taşdemir’e, bu programa katıldığı, aydınlatıcı cevapları ve konferansı için Tümkasder adına bir teşekkür belgesi hediye etti.