info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye’nin İlk Otomasyonlu Deposu Kapaklı’da Kuruldu

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Defacto tarafından Türkiye’nin ilk otomasyonlu deposu kuruldu.

Kapaklı Lojistik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Defacto çalışanları tarafından toplam 400 fidan toprakla buluşturuldu. Ağaç dikim etkinliği öncesinde Defacto’nun Kapaklı’daki yeni ve modern lojistik üssü hakkında bilgilendirmede bulunan Defacto Depo Müdürü Mesut Sulutaş, "Yeni depomuz 8 bin metrekare alan üzerine inşa edildi. Depomuz full otomasyon sisteme sahiptir. 8 milyon adet ürün kapasiteli depomuzdan, Türkiye ve Dünyanın birçok ülkesine sevkiyat yapabiliyoruz" dedi. Sulutaş, Türkiye’deki ilk otomasyona sahip deponun da Defacto’ya ait olduğunun altını çizdi. 
 
"10 YIL İÇİNDE DÜNYA MARKASI OLACAĞIZ"
 
Defacto’nun, 2003 yılında kurulduğunu kaydeden Mesut Sulutaş, "Markalaşma sürecinde kurumsal kimliğini Akdeniz Modası’nın dünyadaki ve Türkiye’deki öncü markası olarak konumlandıran Defacto, etkili reklam kampanyalarıyla da Jean’e karşı duruşunu ortaya koyarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı" ifadelerini kaydetti. Defacto’nun sürekli gelişen, ekonomik yaşayan fakat hızlı koşan bir yapıya sahip olduğunun altını çizen Sulutaş, "Vizyonumuz, önümüzdeki 10 yıl içinde gerçek bir dünya markası olmaktır. Misyonumuz ise günlük, rahat ve en şık tasarımları en uygun fiyatlarla insanlara sunmaktır" diye konuştu.
 
Mevcut durumda bay-bayan spor giyimleri üzerine üretim yapıldığına dikkat çeken Mesut Sulutaş, Defacto’nun yakın zaman içinde çocuk giyim üretimine de başlayacağı müjdesini verdi. Defacto’nun Kapaklı’daki lojistik merkezinde toplam 250 kişinin istihdam edildiğini kaydeden Sulutaş, bu sayıyı daha da arttıracaklarını kaydederek, yeni depo sayesinde Kapaklı ve civarının büyük değer kazanacağına vurgu yaptı. 
 
Defacto Kapaklı Depo Müdürü Mesut Sulutaş, yeni ve modern lojistik üssün etrafına toplam 400 adet fidan dikileceğini anımsatarak, "Biz bugün burada ‘Senin De Bir Dikili Ağacın Olsun’ kampanyası adı altında fidanlarımızı toprakla buluşturacağız. Bu mutluluğu ve gururu da çalışanlarımızla paylaşacağız. Tüm çalışanlarımız bu ağaç dikme etkinliğine katılacaklar ve kendileri için özel hazırlattığımız isimlikleri diktikleri ağaca asacaklar" dedi. 
 
Sulutaş, konuşmasının sonunda yeni lojistik üssün açılışının önümüzdeki günlerde büyük bir törenle gerçekleştirileceğini kaydetti.