info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı

Umre ibadeti için Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden kutsal topraklara gidecek olan kafile, yakınlarının duaları eşliğinde yolcu edildi.

Çerkezköy’de 10 kişilik grup, kendi imkânları ile özel bir firma vasıtasıyla umre ibadeti için 09.30’da ilçeden uğurlandı. Kutsal topraklara giden kafile, Gazi Osman Paşa Camii İmam Hatibi Muhterem Akçe ve Erkaynak Camii İmam Hatibi İlhan İlke'nin Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualarla İstanbul Atatürk Hava Limanı’na yolcu edildi. Kafile, saat 15.30’da da uçakla kutsal topraklara doğru hareket etti. 
 
Umre ibadeti için kutsal topraklara giden Çerkezköy Kafilesi’nde Özel Asbaş, Özcan Ergin, Hilmiye Eryalçın, Münire Özhan, Neriman Akdiş, Nermin Koçoğlu, Nursel İmer, Nilüfer Bahar ve Mücella Çınar yer aldı. Umre’nin bir gezi değil, bir ibadet olduğunu belirten Erkaynak Camii İmam Hatibi İlhan İlke, “Cenab-ı Hak bu yolculuğunuzu mübarek eylesin. Rabbim, Umre’ye giden kardeşlerimizin yollarını açık, çıkmış oldukları bu yolculuğu mübarek eylesin. İnşallah en güzel şekilde tavaflarını, umrelerini yapar ve Peygamber Efendimizin kabrini ziyaret ederler. Arzu eden kardeşlerimize de en kısa zamanda kutsal topraklara gitmeyi, daha önce gitmiş olan kardeşlerimize de tekrarını Allah nasip etsin” diye konuştu.