info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ünal Baysan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Olurmu

Sayın Ünal Baysan’ın son zamanlarda Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan adayı olma olasılığı üzerine sosyal medyada tanıtımı servis edilmektedir.

Ben uzun süredir bizzat şahsına veya köşemde bir konudan dem vurdum.o da halkla ve basınla samimi olması yönündeydi.Şimdi de hayalinde büyükşehir var ki sürekli röportajlarda “istemem yan cebime koy” gibi üstü kapalı mesajlar veriyor.Bir fotoğraf neden Ünal başkanın halkın belediye başkanı olarak kendisini soğuk bulduğunu gösteriyor.Çünkü Ünal başkan,her an bir yere yetişecekmiş gibi konuştuğu kişiyi kaale almıyor.
 
BU HALK İÇİN DE AYNI,GAZETECİLER İÇİN DE AYNI BU YÜZDEN BÜYÜKŞEHİR ADAYI OLMASI MÜMKÜN DEĞİL.İNSAN KARŞISINDAKİ KİŞİYİ ÖNEMSER GİBİ GÖRÜNÜP YÜZÜNE BAKAR SAYIN BAŞKAN.KENDİ BÜNYENİZDEKİ KENT KONSEYİ EĞİTİM SEMİNERLERİNE KATILDIĞIM SÜRE ZARFINDA,BİR KEZ OLSUN BASINA AYRILMIŞ MASAYA GELİP HOŞGELDİNİZ DEMEDİNİZ.BİR DEFASINDA ÖNE GELİP OTURDUNUZ VE O DA KAYMAKAM DA BU SEMİNERE GELDİĞİ İÇİNDİ.O ZAMAN DA SADECE KAYMAKAMLA VE KONUŞMACIYLA TOKALAŞIP OTURDUNUZ VE ÇIKARKEN DE HİÇ BASIN MENSUPLARININ YÜZÜNE BAKMADINIZ.OYSA BİZ SİZİN BÜNYENİZDEKİ PROGRAM İÇİN GELDİK VE TEKİRDAĞ’DA SİZİN ETKİNLİĞİNİZİ TANITTIK.TAVRINIZ BU OLMAMALIYDI.
Artık Tekirdağ Büyükşehir oldu.Çorlu da bir metropol yapıya sahip.Bu nedenle sayın Ünal Başkanın da halkla ve basınla bütünleşme zamanı gelmedi mi?
 
Bunu benden çok,sizin elemanlarınızdan,Sayın Ramis Çınar’ın çekmiş olduğu fotoğraf çok iyi anlatıyor.Takdir Sayın Ünal Baysan’ın.
Kaynak : Murat Ürtekin