info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Kemelek in 23 Nisan Görüşleri

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, "Türk çocukları kendilerine armağan edilen bayramlarını sonsuza dek aynı inanç ve coşku ile kutlayacaklar" dedi.

Kemelek, yaptığı yazılı açıklamada, milli iradenin hakim olmasının esas kabul edildiği, egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğu fikrinin benimsendiği, milli mücadelenin yeni Türk devletinin ve inkılabının temelini oluşturan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 91. Yıl Dönümü'nün kutlanacağını belirtti.

TBMM'nin, Türk milletinin kendisini idare etmek bilincinin canlı sembolü olduğunu bildiren Kemelek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, millet iradesi ile tertemiz bir gelecek olan çocuklar arasında kurulmuş en güzel köprü olduğunu ifade etti.

Kemelek, şunları kaydetti:

"Türk çocukları kendilerine armağan edilen bu bayramlarını sonsuza dek aynı inanç ve coşku ile kutlayacaklar. Tüm çocukların 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, bizlere bu bayramı armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."