info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Valimiz Hasta Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bayramın 1. günü rahatsızlığı nedeniyle Huzurevi ve Sevgi Evleri ziyaretine katılamayan Vali Ali Yerlikaya bugün eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte Huzurevi ve Sevgi Evlerini ziyaret ederek burada yaşayanların Kurban Bayramlarını kutladılar.

 

Vali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya  Huzurevi Sakinlerinin Ellerini Öperek Bayramlarını Kutladı
 
İlk olarak Huzurevini ziyaret eden Vali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, Huzurevinde kalanlarla tek tek bayramlaşarak, ellerinden öptüler. Vali Yelikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya burada huzurevi sakinleri ile çay içip sohbet etti.
 
Sohbet sırasında huzurevi sakinlerinden Hasan Amca askerlik vazifesini 1958 yılında Tekirdağ’da yaptığını bu yüzden de burasının kendisinde ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Daha sonra o tarihte çekilmiş resmini Vali Ali Yerlikaya’ya gösterdi.
Vali Ali Yerlikaya da; “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, sizleri nice bayramlara ulaştırsın ve uzun ömürler versin” dedi.
Huzurevindekilerle yakından ilgilenen Yerlikaya çifti daha sonra beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim ettikten sonra huzurevi sakinleri ile fotoğraf çektirdiler.
 
Sevgi Evlerine Bayram Ziyareti
Huzurevi ziyaretinden sonra Sevgi Evlerine geçen Vali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya ilk önce yetişkin kız çocuklarının bulunduğu yeri ziyaret etti. Burada kızların ve görevlilerin bayramlarını kutlayarak hepsi okullu olan kızlara hayırlı ve güzel bir gelecek dileğinde bulundular.
Ardından 0-2 yaş grubu çocukların kaldığı evlere geçen Yerlikaya çifti; Buradaki çocukları kucaklarına alarak çocuklara sevgilerini ve şefkatlerini göstererek oyun oynadılar.
 
Vali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya çocukların bakıcılarının da bayramlarını kutladıktan sonra bakıcılardan çocukların bakımları konusunda bilgi aldı. Vali Yerlikaya burada; “Bu çocuklar size emanettir. Onlara birer anne şefkatiyle davranacaksınız. Onlar da sizde bu sıcaklığı görecek. Hem psikolojik olarak hem de iletişim açısından onları toplumla uyum sağlayacak bir şekilde yetiştireceksiniz. Sizin yaptığınız görev oldukça kutsal bir görevdir. Bizim üzerimize de ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” dedi.