info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Valimiz Sayın Zübeyir KEMELEK’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı yayınladı.

Tekirdağ Valisi Sayın Zübeyir Kemelek’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Mesajı;

Milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve Türk demokrasi tarihinin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 92 nci Yıldönümünü kutlamanın engin  coşkusunu yaşıyoruz.

 Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yakılan hürriyet ve istiklal meşalesi tüm ülkeyi aydınlatmış, bağımsızlığın kayıtsız şartsız milletin olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur.

 Milletimizin yüksek azim ve kararlılığı ile oluşturulan bu yüce meclis, önce milletimizi tek bir çatı altında toplamış, sonra da eşine az rastlanır bir bağımsızlık mücadelesi vermiştir.

 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir.

 Çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, millet iradesi ile tertemiz geleceğimiz olan çocuklarımız arasında kurulmuş en güzel köprüdür. Türk çocukları kendilerine armağan edilen bu bayramlarını tüm dünya çocuklarıyla birlikte sonsuza dek aynı inanç ve coşku ile kutlayacaklardır.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, sevincinizin, coşkunuzun ve ümidinizin daim olmasını diliyor, bizlere bu bayramı armağan eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.