info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yardımsever Dernek Başkanı Gönülleri Fethediyor

Tekirdağ TÜMKASDER (Tüm Kastamonulular Derneği) Başkanı Rasim Gürsoy,mazlumun ve mağdurun her daim yanında olmaya devam ediyor.

6 yıldır derneğin başkanlığını yapan Gürsoy, Türkiye'nin her yerinde gerçekleşen afetlerde başlattığı yardım kampanyalarının yanı sıra her Ramazan ayında sayısız ihtiyaç sahibine erzak yardımı yapıyor ve halka açık iftarlar düzenliyor. Adıyaman merkezli büyük deprem felaketinde de Tekirdağ'a gelen depremzedelere sayısız erzak kolisi, barınak ve çeşitli ihtiyaç malzemesi sağlamak için işini gücünü bırakarak canla başla yardım seferberliği başlatan Rasim Başkan, mazlumun ve mağdurun gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Yardımseverliğin maddiyat değil Gönül işi olduğunu söyleyen Rasim Gürsoy bu yıl da Yardım faaliyetlerine hızlı başladı. Başkan Gürsoy " Ne Verirsen Elinle O Gelir Seninle " Göreve geldiği günden bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibi aileye, barınak, mobilya, beyaz eşya, erzak kolisi ve her türü ihtiyaç malzemesi temin eden, destek bulamadığında kendi cebinden alan TÜMKASDER Başkanı Rasim Gürsoy, " Kefenin cebi yok. Ahirete intikal ettiğinizde, yanınızda ancak günahlarınızı ve sevaplarınızı götürebilirsiniz. Bu nedenle bir mazlumu bir mağduru sevindirin ki Rabbim de sizi sevindirsin. Peygamber efendimizin de dediği gibi, komşusu açken tok yatan bizden değildir. Dünya malı dünyada kalır. Önümüzde Mübarek Ramazan ayı var. Garipleri, öksüzleri, yetimleri sevindirmek, aç ve açıkta olanlara yardımcı olmak bizim insani ve vicdani sorumluluğumuzdur. Paylaşmak insanı azaltmaz,yüceltir " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin