info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yaşar Öz By-Pass Oldu

TEKİRDAĞ F Tipi Cezaevi nde yatan Susurluk davası hükümlüsü Yaşar Öz, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde by-pass oldu.

TEKİRDAĞ F Tipi Cezaevi nde yatan Susurluk davası hükümlüsü Yaşar Öz, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde by-pass oldu. Ameliyattan bir hafta sonra rahatsızlanan Öz, 2 gün önce yeniden hastaneye kaldırıldı.

2007 yılında Tekirdağ F Tipi Cezaevi ne konulan Susurluk hükümlüsü Yaşar Öz, bir ay önce kalp sıkışması sonucu Tekirdağ Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü ne kaldırıldı. Doktorlar, Öz ün kalbine giden bir damarının tıkalı olduğunu ve by-pass olması gerektiğini belirledi. Öz, geçen Eylül ayı sonunda İstanbul daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde by-pass oldu. Başarılı bir ameliyat geçiren Öz taburcu edildi.

Cezaevine getirilen Öz, 2 gün önce rahatsızlanarak Tekirdağ Devlet Hastanesi ne getirildi. Kardiyoloji bölümünde muayene edilen Öz, yine İstanbul daki hastaneye sevk edildi. Öz, buradaki tedavisinin ardından aynı gün tekrar cezaevine getirildi. Öz ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yaşar Öz, 11 Ağustos 2007 tarihinde 31 arkadaşıyla birlikte kumar oynatmak , tehdit , çek ve senet tahsilatı yapmak , darp ve silahla yaralama suçlarından tutuklanmıştı.