info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yazarlar Kültür Merkezi’nin Açılışında Kitapseverlerle Buluştu

İstanbul Kartal Balkanlılar Derneği’nin yeni hizmet binası ve Balkanlılar Kültür Merkezi’nin açılış töreni, yazar ve şairlerin buluşmasına da sahne oldu. Açılış töreni münasebetiyle gerçekleştirilen imza gününde, genç yazar Ramis Çınar da yer aldı.

Kartal Belediyesi tarafından tahsis edilen park alanında, Kartal Balkanlılar Derneği tarafından düzenlenerek hizmete sunulan Balkanlılar Kültür Merkezi’nin açılışı, geniş katılımlı bir törenle gerçekleştirildi. İçinde çok amaçlı etkinlik salonu, Balkan Kütüphanesi, Balkan Müzesi, şark köşesi, sergi salonu ve hizmet birimlerinin bulunduğu 3 katlı kültür merkezi, Türkiye ve yurtdışından pek çok davetlinin katıldığı görkemli bir törenle hizmete sunuldu. Kültürel ve sosyal anlamda pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanan Balkanlılar Kültür Merkezi’nin açılış töreni, Rumeli kökenli yazar ve şairlerin de buluşmasına sahne oldu.
 
Açılış töreni etkinlikleri kapsamında düzenlenen imza gününde genç yazar Ramis Çınar, Şair İsa Cebeci ve Alev adlı edebiyat dergisini hazırlayan şair ve yazarlar Mehmet Alev ile Emel Balıkçı yer aldı. Okurları için kitaplarını imzalayan Çınar, Cebeci, Alev ve Balıkçı, onlarla sohbet de etti.